Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A börtönökben mi veszi rá az egyébként heteró férfiakat, hogy egymással szexeljenek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 19:29
1/8 anonim válasza:
Az, hogy nem heterók. A heterókat meg a kényszerítés veszi rá.
2/8 anonim válasza:
Gondolom, az, hogy évekig nem látnak csajt egyáltalán.
3/8 anonim válasza:
a több napos túszdrámák alatt a sok éhes ember miért eszi meg kétségbeesésében a saját szarát is?
4/8 anonim válasza:
Én se értem miért nem verik ki maguknak, vagy sz*pják le egymást. Inkább az, mint egy másik férfi seggébe, szerintem nagyon undorító.
Nincs itt valami sittes aki tudja a magyarázatot?
5/8 anonim válasza:
A börtönben az elítéltek közötti hierarchia kialakításának eszköze a szexuális megalázás is a testi-lelki bántalmazáson kívül. Sokakat kényszerítenek, meg vannak akik jobb híjján ráfanyalodnak.
8/8 anonim válasza:
a nő hiány. volt egyszer régen egy riport ott mondták. ha azt gondolja,hogy nővel csinálja,még nem meleg.
másrészt ha egy 100 kilos kan cig-ány mondja hogy pucsics és még 4en segitenek neki elég nehéz ellen állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!