Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy azokat a "mazochista" férfiakat, akik ugyan nőkkel létesítenek szexuális aktust, de közben meg más férfiakkal aláztatják magukat, heteróknak tartják az emberek?
Figyelt kérdés
Szerintem ők minimum biszexuálisok, mert a BDSM is szex, még akkor is, ha nem történik "behatolás", hiszen ugyanúgy orgazmushoz vezet, és ez a szex lényege nem? Miért van az, hogy csak magát az aktust tekintik szexnek? Ennyire cikinek éreznék felvállalni, hogy biszexuálisok? Ez nekem azért fura, mert szerintem ez sokkal cikibb, hogy így "kimagyarázzák", hogy mivel aktust, csak és kizárólag nőkkel, ezért ők 100% heterók, miközben meg élvezik, ha egy másik férfi uralkodik rajtuk, és megalázza őket...2013. júl. 21. 23:43
2/21 A kérdező kommentje:
Szerintem is baj, de könyörgöm a kérdésre válaszoljatok!
2013. júl. 21. 23:45
3/21 anonim válasza:
Hmm. elgondolkodtató, de én akkor is biszexnek tartom őket.
4/21 anonim válasza:
Szerintem nem biszexek, ez nem erről szól.
5/21 A kérdező kommentje:
Őszintén örülök, hogy egyetértesz velem, de továbbra is várom, hogy valaki felvilágosítson, hogy miért magyarázzák ki magukat, és miért gondolkodnak róluk mások is így.
2013. júl. 21. 23:48
6/21 A kérdező kommentje:
Akkor miről szól? Miért nem szex neked a BDSM, ha egyszer az is orgazmushoz vezet.
2013. júl. 21. 23:49
7/21 anonim válasza:
Az orál meg a maszturbáció vagy esetleg a masszőr által végzett prosztatamasszázs is szex? Csak mert az is orgazmushoz vezet. A BDSM műfaj kedvelőinek az alázás a lényeg az alárendelt, kiszolgáltatott szerep izgatja fel őket, ami adott esetben fokozódik ha ezt egy férfi segítségével élik át, ettől szerintem nem feltétlenül biszex valaki.
8/21 A kérdező kommentje:
Az orál mért ne lenne szex. És komolyan gondolod, hogy van olyan férfi aki egy idegen masszőrnek megengedi, hogy belenyúljon? Bár mivel mindenre van példa, így erre is lehet, de én akkor se értem, hogy miért kell kimagyarázni. Az sokkal ciki, mint elfogadni, hogy biszexuális. A BDSM meg mi más, ha nem a szex egy speciális fajtája?
2013. júl. 22. 00:42
9/21 anonim válasza:
Talán mert nem tudják róluk! Amúgy egy ilyen alázást szívesen csinálnék én is. Csak kíváncsiságból:)
10/21 anonim válasza:
Hogyne lenne olyan, aki megengedi egy idegennek, az orál az jó, lehet határeset, de a talpnyalás, fenekelés stb BDSM dolgok nem számítanak semmiképpen sem szexnek. Bár a legtöbb emberben aki férfival aláztatja magát valóban van biszex hajlam szerintem, de nem lehet általánosítani.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!