Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy azokat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy azokat a "mazochista" férfiakat, akik ugyan nőkkel létesítenek szexuális aktust, de közben meg más férfiakkal aláztatják magukat, heteróknak tartják az emberek?

Figyelt kérdés
Szerintem ők minimum biszexuálisok, mert a BDSM is szex, még akkor is, ha nem történik "behatolás", hiszen ugyanúgy orgazmushoz vezet, és ez a szex lényege nem? Miért van az, hogy csak magát az aktust tekintik szexnek? Ennyire cikinek éreznék felvállalni, hogy biszexuálisok? Ez nekem azért fura, mert szerintem ez sokkal cikibb, hogy így "kimagyarázzák", hogy mivel aktust, csak és kizárólag nőkkel, ezért ők 100% heterók, miközben meg élvezik, ha egy másik férfi uralkodik rajtuk, és megalázza őket...

2013. júl. 21. 23:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es. És te minek tartod magad? Heterónak, vagy biszexuálisnak? Ha heterónak, akkor nagyon kérlek magyarázd el nekem, hogy miért.
2013. júl. 22. 11:13
 12/21 anonim ***** válasza:

Mert ők nem a férfira izgulnak, hanem arra a tevékenységre, amit együtt csinálnak. Közel sem azt érzik a férfi iránt, mint amikor te vonzódsz valakihez (feltételezem).

A fojtogatás is szex? Mert van, aki arra izgul.

2013. júl. 22. 11:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezekbe a férfiakban van bi hajlam,ha nem lenne keresnének egy megtermet nöt és azzal aláztatnák magukat!!
2013. júl. 22. 11:55
 14/21 anonim ***** válasza:
43%

Akikre te gondolsz azok sajnos nem férfiak azt kell mondjam.

Egy egészséges bdsm kapcsolat egy dom-ból és egy szub-ból áll.Uralkodó fél,alárendelt fél. Amúgy nagyon elegem van ,hogy mindenhol buz..at kell látni.

2013. júl. 22. 12:52
 15/21 anonim ***** válasza:
utolsó nem igazán értem ezt a hozzászólást, ha férfi aláz férfit ott is van egy uralkodó fél meg egy alárendelt
2013. júl. 22. 21:13
 16/21 anonim ***** válasza:
55%
Nem mondtam egy szóval sem,hogy ott nincs,természetesen bdsm-t nézzük ott is van alárendelt és uralkodó fél,én azt írtam,akinek arra van igénye az nem férfi.
2013. júl. 23. 11:06
 17/21 anonim ***** válasza:
akkor mi? nő?
2013. júl. 23. 11:17
 18/21 A kérdező kommentje:
14-16-os. Miért is nem férfi? Igazán megindokolhatnád, ha tudnád.
2013. júl. 23. 11:59
 19/21 anonim ***** válasza:
62%
Ezt nem kell indokolni, aki b@.i az bdsm-en belül is az marad. Tehát ehhez b@..-nak kell lenned,hogy bevállald,hogy egy másik férfi alázzon. Remélem kielégítő a válasz.
2013. júl. 24. 08:51
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik pasi férfival enyeleg és testi kapcsolatot létesít az homár vagy biszex akárhogy szépíti is a dolgot.
2013. szept. 10. 10:18
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!