Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért utálják a homoszexuálisokat?
mert igen is fogadjátok el. pontosabban nem is értem, miért ne kéne elfogadni és ezen egyáltalán gondolkodni.
ja ez meg tipikus, a két sablon: 4 fal között és az "elfogadom, DE ..." -- azaz akkor mégse fogadod el.
11#-es vagyok.
A társadalom soha nem fog elfogadni semmit, amit rá akarnak kényszeríteni (lásd: ideológiák, pl. kommunizmus, stb.), maximum eltűri -amíg tűri, de sose fogja magáénak érezni.
Az emberek többsége pedig a felvonulást az erőszakos elfogadtatással fogja asszociálni. Az emberek vagy maguk (maguktól) fogják elfogadni vagy sehogy.
Egyéb iránt érdekelne, hogy hányan vannak tisztában azzal, hogy egyáltalán honnan ered a melegfelvonulás, mi végett, mi okból volt először? Csak mert erről nem csak a heterók, de a többiek legnagyobb részének sincs fogalma, vagy valós ismerete! Pedig ha már ott vannak-, védik-, kiállnak mellette, illő lenne ezt is tudni!
És még egyszer jelezném, hogy én magam is biszexuális vagyok, tehát nem vagyok sem homofób, sem semmi hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!