Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Magyarországon miért utálják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon miért utálják a homoszexuálisokat?

Figyelt kérdés
2017. júl. 15. 21:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

mert igen is fogadjátok el. pontosabban nem is értem, miért ne kéne elfogadni és ezen egyáltalán gondolkodni.

ja ez meg tipikus, a két sablon: 4 fal között és az "elfogadom, DE ..." -- azaz akkor mégse fogadod el.

2017. júl. 16. 17:56
 22/26 anonim ***** válasza:
22%

11#-es vagyok.

A társadalom soha nem fog elfogadni semmit, amit rá akarnak kényszeríteni (lásd: ideológiák, pl. kommunizmus, stb.), maximum eltűri -amíg tűri, de sose fogja magáénak érezni.

Az emberek többsége pedig a felvonulást az erőszakos elfogadtatással fogja asszociálni. Az emberek vagy maguk (maguktól) fogják elfogadni vagy sehogy.

Egyéb iránt érdekelne, hogy hányan vannak tisztában azzal, hogy egyáltalán honnan ered a melegfelvonulás, mi végett, mi okból volt először? Csak mert erről nem csak a heterók, de a többiek legnagyobb részének sincs fogalma, vagy valós ismerete! Pedig ha már ott vannak-, védik-, kiállnak mellette, illő lenne ezt is tudni!

És még egyszer jelezném, hogy én magam is biszexuális vagyok, tehát nem vagyok sem homofób, sem semmi hasonló.

2017. júl. 16. 20:05
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
igen, ez így van, de ha megfigyeled TV-műsorokban, néha 1-1 riportban meleg emberrel, aki speciel értelmes, "normális", a kutya se reagál semmire. valahogy az nem fér sokak agyába h ilyen is van, és itt jön elő az a probléma, amit a tőlünk civilizáltabbak visibilitynek hívnak már inkább a pride helyett is, mert rájöttek, h basszus, tényleg az lenne a lényeg h a meleg társadalmat a maga valóságában kellene megismernie mindenkinek, és nem a pár őrült alapján. csak hát amíg ez nálunk úgy működik h azonnal kivágnak a munkahelyedről, ha megtudják és stb stb, addig nem is lehet reménykedni hasonlóban.
2017. júl. 17. 10:22
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ebben is van igazság.
2017. júl. 17. 14:44
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
A hülye felvonulásaink miatt mondjuk? Lezárjuk a fél várost és ennek pl én se örülök. -.-
2017. júl. 18. 04:38
 26/26 anonim válasza:
100%
Úgy gondolom, hogy valószínűleg azért van, mert a keresztény vallás szerint ez helytelen, és a melegek a pokolra kerülnek. Magyarországon meg főként a keresztény vallás van jelen, úgyhogy ez elég sok dolgot megmagyaráz. Viszont, azt hozzá kell tennem, hogy természetesen vannak olyan keresztények, akik nem ítélik el a melegeket. Aztán, vannak azok a melegek(főleg férfiak), akik provokálás céljából csinálnak olyan dolgokat, ami miatt a társadalom nagy része azt mondja, hogy díszb*zi, és sajnos ezek miatt sem olyan elfogadott ez. Hozzá kell még tennem, hogy Magyarország viszonylag elmaradott, vannak országok, ahol ez sokkal elfogadottabb. Volt olyan válaszoló, aki azt írta, hogy elvárjuk, hogy ünnepeljenek minket. Ez egyáltalán nem így van, a pride sem azért van, hogy ünnepelve legyünk, hanem azért, hogy legyen egy kis "szabadságunk", szokták mondani, hogy az év minden napja heteró Pride, kivéve a Pride hónapot. Valamilyen szinten igaznak tartom, de nem olyan fontos ez szerintem, én mondjuk meg lennék pride nélkül is. A másik, meg sajnos sokan csak azt látják, hogy "Fujj, két pali csókolózik az utcán, ez undorító", viszont abba nem gondolnak bele, hogy nem tudjuk megváltoztatni, hogy kit szeretünk. Ilyenkor szoktam mondani, hogy ha azt hiszed, hogy tudunk változtatni ezen, akkor próbáld meg a saját nemedet úgy szeretni, mint párodat.
2019. dec. 12. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!