Van Magyarországon valamilyen egyházi hátterű szervezet vagy ember, aki/ami homoszexuálisokat kigyógyít a bűnös gondolatokból?
Találtam pár címet ezen az oldalon:
"Néhány cím, amely segíthet:
Bibliai Házassággondozó Szolgálat (1054, Bp. Alkotmány u. 4.), lapjuk: Biblia és Család magazin (2042, Budaörs II. Pf.:29)
Bibliaszövetség (2119, Pécel, Kálvin tér2/b)
Bethesda Gyermekkórház Református Családsegítő Szolgálat
Menedék Alapítvány (1221, Bp. Kálváriahegy u. 4.)
A témában megjelent könyv:
Sípos Ete Álmos, dr. Falus András, Dr Pálhegyi Ferenc: Homoszexualitás keresztyén szemmel (Éjféli Kiáltás Misszió, Bp. 1999). "
Éppen azért, mert ez bűn, Isten ellen való vétek.
Nem normális, ha valakinek ilyen gondolatai, vágyai vannak...
A legnagyobb bűnt az követi el, aki egyházi fertőbe, lelkibeteg nevelőbe küldené a szerencsétlen, önbizalomhiányos kezdő melegeket.
A katolikus egyház egyébként a melegek természetes gyűjtőhelye, azért találták ki a "cölibátus" nevű baromságot is, hogy aki meleg és van valamennyi IQ-ja, ott tudjon boldogulni.
Fogadd el inkább magad, élj boldog életet melegként. Hidd el, 1000x jobb, mint életed végéig bujkálni.
Szia!
Miért gondolod, hogy bűnös vagy? Miért akarsz "meggyógyulni"?
sok embernek sikerült kigyógyulnia belőle, csak politikai okokból nem engedik ezeknek a módszereknek a gyakorlását, sem pedig a gyógymódok kutatását.
Istentelen világban élünk...köszönöm a segítő szándékú hozzászólásokat, már megbeszéltem egy időpontot egy keresztény közösséggel, akik segíteni szeretnének nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!