Van Magyarországon valamilyen egyházi hátterű szervezet vagy ember, aki/ami homoszexuálisokat kigyógyít a bűnös gondolatokból?
Az ember szexuális irányultságát nem lehet megváltoztatni, ilyen nincs:) Amit te említesz, hogy "sok meleg ember normális hetero kapcslatot tudott kialakítani a terápia után", nos ez nem így van mert azoknak a melegeknek akik hetero kapcsolatba menekülnek a vágyuk ugyanúgy megvan a saját nemük iránt, gyakran titokban meg is csalják a feleségüket egy másik férfival. Vagy elnyomják magukban a vágyat viszont akkor boldogak már nem lesznek soha.. (sokan közülük öngyilkosok is lettek emiatt.) Szóval egy olyan hetero kapcsolat amibe egy "kigyógyult" meleg ember menekül az minden csak nem boldog és normális:)
Én már egész kiskoromban is sejtettem, hogy meleg vagyok és mivel mindenhonnan azt hallottam, hogy ez milyen rossz dolog, próbáltam megváltozni, de akárhogy erőlködtem nem sikerült. Hiába próbáltam magamra erőltetni, hogy vonzódjak a lányokhoz, nem ment, végül elfogadtam, hogy a fiúkhoz vonzódok..
Kérdező, ha neked egy mesekönyvben leírtak fontosabbak mint a saját boldogságod, akkor nyugodtan pazarold csak el a fiatal éveidet, csak aztán nehogy megbánd:)
Kedves Kérdező! Én ugyanezt szeretném.Nem annyira régen elkezdtem egy kutatómunkát ennek a lehetőségeiről.Arra jutottam,hogy vannak olyanok,akiknél ez lehetséges.Ismerek egy terapeutát,aki foglalozik is ezzel. (Természetesen senkire nem kényszeríti rá,hanem azoknak segít,akik önként szeretnének részt venni egy ezzel kapcsolatos terápiában.)Privátban szívesen megadom az elérhetőségét,valamint tapasztalatot is cserélhetünk erről.
Emellett különösen ajánlom Joseph L. Nicolosy Szégyen és kötődésvesztés című művét.Rengeteg dologban magamra ismertem benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!