Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak jó nudista helyek Magyarországon?
Hogy jobb menni? Egyedül vagy társasággal?
Én nekem nincs olyan barátom akivel menni tudnék és még soha nem voltam ilyen helyen, de ki szeretném próbálni. (nem tudtam hova írjam ezt a kérdést)
Sajnos egyre több naturista helyet számolnak fel országszerte! Ezek közé tartozik sajnos pl. Debrecenben a Látókép nudi is.
Igaz, hogy a Nagyerdei Gyógyfürdő szaunájába meg nem lehet bemenni fürdőruhában...
Én tavaly próbáltam ki a gárdonyi nudit, kétszer voltam ott. Szerintem nagyon jó hely, a nádas miatt ráadásul nem is látni oda a forgalmas utcákról. Idén is tervben van már.
Szerintem jobb mással/másokkal menni, bár egyedül se rossz :)
Balatonberény, első nyilvános kalandok és biszexuális élményem ott volt. Kanos voltam és még a nagymamákra is felállt,nem tudtam lelankasztani,mindenki azt nézte hogy a hülyegyerek álló F.sszal mászkál.
Majd egy srác "véletlenül" oda pucsított elém a sorban,de kerek feneke volt,szép sima semmi szőr,el is felejtettem,hogy nem nő.
Észre vette hogy sikerült megfognia a látvánnyal és mondta hogy tud megoldást,kövessem zavarban voltam de követtem egy bezárt büfé fele mentünk, kinyitotta és be volt rendezve,ágy stb.
Az ajtó becsukódott és már előttem térdelt,tudtam mi lesz becsuktam a szemem, ilyen mélyen még lány soha nem kapta be,szóltam hogy ha így folytatja végem lesz. Így is történt.
Mondta hogy ha jót akarok érezni vegyem be a kék tablettát. Fel óra múlva olyan feszülést éreztem a szerszámban...de elélvezni nem tudtam, már fájtak az izmaim a D.gástól, és elélveztem,de utána se lankadt le, 4 órán keresztül keféltem, napokig fájt a f.rkam.
Azóta biszex vagyok,jó volt az első élmény. Jó a strand is,ha valaki nyitott az ilyenekre megtalálja a játszótársát. 20bi
Sok a buzeráns alak csak óvatosan az ilyen helyekkel.
Inkább otthon csináld, ha besüt a nap, vagy a kertetekben.
(Tapasztalat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!