Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért utálják a homoszexuálisokat?
A #10-essel sok mindenben egyetértek, az #5-sel pedig totál.
A "vonagló r* bancokat" a pride-on géppuskával kaszálnám le, mert nagyon rossz példát mutatnak a gyerekeknek, az ifjúságnak.
Mondom ezt úgy, hogy én magam bi vagyok!
A nemi identitást nem kell reklámozni, mindenki az, ami. A transzikkal sincs bajom, de az ilyeneket nem az utódaink előtt ugrálva kell kikiabálni, hanem a megfelelő partnerrel "kiélni". Otthon, nem pedig tömegek előtt.
Az ellenzőknek csak annyit: Mit szólnátok, ha pl. a pisi-kaki vagy az animal szexet hasonló felvonulásokon próbálnák népszerűsíteni?! Vajon élveznétek azt a látványt?!
Mi köze van ennek az unióhoz?
Valaki túl sokat nézte a kormánypropaganda adót.
"Mit szólnátok, ha pl. a pisi-kaki vagy az animal szexet hasonló felvonulásokon próbálnák népszerűsíteni?! Vajon élveznétek azt a látványt?!"
Ne haragudj, de akinek ilyen túlzott és szélsőséges tévképzetei vannak a melegségről annak nem feltétlen tudok ám mit mondani.
Ez a vélemény nem feltétlen arról árulkodik, hogy képben vagy a dolgokkal valójában.
A valóság az, hogy a szexualitás alapverően normális dolog függetlenül attól milyen neműek között zajlik, nehéz megemészteni de ez van.
Nem állatok vagyunk, akik csak a szaporodásért szexelnek, hanem érző és gondolkodó lények akik elég sok indíttatásból megtehetik.
Természetesen kölcsönös beleegyezéssel, mindaddig amíg másnak ezzel nem okozunk kárt.
Függetlenül attól, hogy a pride kapcsán a legtöbben habzó szájjal azt vetik oda, hogy "vonaglanak", meg lehet nézni az idei pride-ot, egy jó hangulatú buli volt semmi több, semmi szélsőséggel semmi extrémitással, vidám fiatalok és idősek voltak és ennyi.
Vitatni lehet a hatékonyságát, de száljunk már le erről a témáról.
Tudod szerintem mi a nem normális?
Hogy úgy kezeljük a melegséget, mintha csak valami megtűrt hálószobai perverzió lenne, ez a legkártékonyabb gondolkodás.
Hogy egy szinten emlegetjük bármilyen férish-el, holott köze nincs hozzá.
"ne azutcán csinálják a nemi életüket" szokták mondani az okosok.
De mégis miről beszélnek?
Soha nem az utcán szexelésről volt szó.
A kutatások és felmérések elég szépen kirajzolják a valóságot, a kizárólagos heterók és melegek vannak a legkevesebben, a valóságban az ember közelebb áll a biszexuálishoz, az hogy ez kevésbé elterjedt annak szimplán társadalmi és kultúrális okai vannak.
Ha majd ezt sikerül felfognunk és elfogadnunk, akkor értjük meg az egészet.
Egy ilyen társadalom pedig mentálisan is egészségesebb lesz, mert ha az a normális amiben most élünk, a gyűlölködéssel és az emberek korlátolt mentalitásával együtt, akkor én nem akarok normális lenni.
ismerethiány, IQ-hiány, na meg a prűd, álszent neveltetés. kb ennyi.
és érdekes, mert aki már kiskoráétól civilizált környezetben nő fel, annak eszébe se jut h létezik homofóbia vagy csak hall róla.
17. senkit nem zavar hogy ki mit csinál otthon a négy fal között, nővel férfival, kutyával macskával stb....az a zavaró hogy miért kell mutogatni és rákényszeríteni hogy igen is fogadjuk el. Ismerek pár meleget mint távolabbi barátokat, és semmi bajom velük, azzal van bajuk a heterók nagyrészének hogy miért kell az utcán női ruhában parádézni és hangoztatni hogy azok vagytok?
Mi sem megyünk felvonulni hogy heterók vagyunk és minket figyeljen mindenki.
Amíg normálisak semmi gond de ha elkezdi magát lengetni minibe meg tűsarkúba előttem tuti keményen állbavágnám, na az undorító.
"az a zavaró hogy miért kell mutogatni és rákényszeríteni hogy igen is fogadjuk el."
Azzal egyetértek, hogy aki miniszoknyába mutogatja magát, az bújjon el, de egyesek már azt is provokációnak veszik, ha két fiú megpuszilja egymást az utcán. Nem kérünk többet attól, hogy fogadják el ezt a dolgot, csak úgy, ahogy mi is elfogadjuk, ha egy hetero pár csókolózik. Az is tud néha undorító látvány lenni. Egyébként nyugodtan menjél felvonulni, mert hetero vagy, engem ez nem zavar. Az a magamutogató réteg elhiheted, hogy a melegek nagy részét is irritálja, de ettől még lehetne egyenlőség és két fiú ne félve merje megfogni egymás kezét az utcán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!