Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti akik ott voltatok a melegfelvonuláson nektek hogy tetszett?
Én ma voltam a melegfelvonuláson és igencsak meglepődtem. Azt hittem hogy olyan előadásszerűség lesz,de teljesen tévedtem. Olyan volt mint egy mozgó diszkó,ment a zene,mindenfelé táncoló emberek és még óriáslabda is volt!
Az elején még azthittem hogy a rémhírek valósak,hogy mindenfelé pucéran táncoló melegek és tojással dobáló homofóbok,de teljesen más volt. Összesen két embert láttam akik olyan 'nem hétköznapi' öltözködésű volt (egy olyat aki a hátán egy szélforgót vitt és egy olyat akinek gumiból készült a nadrágja). Homofóbok sem voltak akik tojással dobáltak volna vagy meglincselték volna a melegeket,csak kamerázó embereket láttam az utcák szélén,az épületek ablakából meg kb mindenhol.
Nektek hogy tetszett a melegfelvonulás?
"A rendőrséget hol lehet beperelni, hogy az adófizetők pénzéből a megbotránkoztató, közízlést sértő felvonulást védelmezte?"
Annyira unom már ezt a "mi adónkból fizetik" érvet.
Azt hiszed én melegként nem fizetek adót?
Magyarországon alsó hangon is van legalább félmilló meleg ember.
Azt hiszed mi nem fizetünk ugyanúgy adót?
Bőven kifizetünk annyit, hogy ennek a költsége kijöjjön.
Egyébként meg 95 százalékban, van az talán 97 is, olyan hülyeségekre költik el az általam is befizetett adót amivel még véletlenül sem értek egyet.
Lásd a Kis "nagy" ember különféle hobbijai.
Úgyhogy leállíthatod magad.
Talán egyszer kellene megjelenned egy ilyen programon "Ramone" aztán akkor talán lenne fogalmad arról, higy mi folyik ott.. de aki homofób környezetből szerzi az információit azon nem csodálkozom, hogy bőrszerkós szatírokra gondol. El kell keserítselek ugyanolyan emberek mind..
"Fogyatékosság"? Te vagy a fogyatékos higy csködt agyaddal nem bírod felfogni amit más érez...hm empátiáról már nem is beszélve.
És a kérdésre válaszolva, itthon még nem voltam prideon, viszont sokan mesélték, hogy nagyon jól érezték magukat, barátaim közül mindenki jó élményekkel gazdagodott, jó sok embert megismertek, szóval jövőre én is jelen leszek ^^
Úgy néz ki,hogy a kétoldalú válaszom csak egyik felét értetted meg.
Te írtad,hogy utálod a búzikat: "nem jegyezted meg tőlem hogy vèlènyem szerint van különbség a homoszexuális ember és a b*ik közt... A b*ikat tényleg utálom a homoszexuális emberekkel fenntartom továbbra is hogy semmi bajom nincs". A válaszomban általánosítottam,hogy itt gyakorin minden homoszexuális kategóriában kérdezó búzi,vagyis azok az emberek akiket te nem tartasz normálisnak,tehát én is lenem normálisoztam itt kb mindenkit. A másik oldala pedig nem értem,miért lenne ócsárolás,amikor csak egyszerűen megkérdeztem,hogy miért olvasgatod a homoszexuális kategória kérdéseit,amikor egyértelműen találsz itt olyan embereket akik neked nem igen tetszenek.
Hát ez a "mi adónkból fizetik", meg aztán hogy "akadályozzák a közlekedést", valóban elég szánalmas szövegek. Ilyenkor már nem tudnak értelmesebb ellenvéleményt kitalálni.
Ahogy korábban is írták, mi melegek is fizetünk adót (mert bármily meglepő, a melegeknek is szükségük van földi táplálékra, mivel nem vagyunk fényevők, mi is fázunk télen, mi is tisztálkodunk, így mi is fizetünk rezsit. Mindehhez pedig nekünk is DOLGOZNUNK kell, így mi is ugyanúgy FIZETÜNK ADÓT).
Engem tavaly pl. marhára idegesített a foci EB, amikor napokon keresztül még a csapból is ez folyt, nem tudtam végigmenni az utcán, mert mindenfelé szurkolókat láttam. A buszon pedig, munkából hazafelé menet nyomorognom kellett a tömegben, mert az ittas futballhuligánokkal volt tele a busz, akik egész úton ordibáltak. Én is fel lehetnék háborodva ilyen erővel.
# 2: Érdekes, hogy nem azokat akarod perelni, akik miatt szükséges ez a nagy védelem. Igen, ha a te fajtád nem akarna ott balhézni, akkor a felvonulóknak nem kellene sem rendőri védelem, sem kordon, sem semmi ilyesmi.
Egyébként a Pesti Központi Kerületi Bíróságon kell tudtommal, ha már kérdezted. Sok sikert :)
Én is voltam rajta. Hihetetlenül élveztem. Most voltam először. Annyi szimpatikus embert láttam, hogy az hihetetlen... Csak nem mertem egyikkel sem szóba állni.
Jövőre sem hagyom ki:)
Ramone te mit keresel a homo kategóriában?? egy fél éve kezdtem olvasgatni gyk-n és mindig találtam kérdéseket amiben benne vagy a válaszolók közt :DD
Amúgy még sajna nem voltam felvonuláson ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!