Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok a Budapest Pride-on?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok a Budapest Pride-on? (Melegfelvonuláson)

Figyelt kérdés

2013. júl. 6. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Nem, mert én nem akarok hozzájárulni a globális felmelegedéshez.
2013. júl. 6. 21:30
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
Én sem akarok hozzájárulni. és ne vonulgassatok, ne hívjátok fel magatokra a figyelmet, mert mindenki megutál titeket. ha nem vonulgattok, nem zavarnak senkit a dolgaitok! :)
2013. júl. 6. 21:33
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Miért, jó volt? :D
2013. júl. 6. 21:33
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
NEM! ha rajtam múlna nem lenne kiknek felvonulni.
2013. júl. 6. 21:55
 5/11 anonim ***** válasza:
28%
nem melegfelvonulás hanem kötsögvonaglás vagy buzyfieszta vagy inkább lgbt provokálós forgalombénításnak nevezném, amúgy meg nem voltam
2013. júl. 7. 08:59
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
5. én a második voltam. ellenzem erősen én is a dolgot, de csak a "forgalombénítás" szavaddal tudok azonosulni, a többivel nem, mert attól még a melegek is emberek, így alapvető tisztelet nekik is jár. ettől még lehet velünk egyet nem érteni, én sem értek velük egyet és felháborítónak tartom a dolgot, amit csinálnak.
2013. júl. 7. 09:45
 7/11 anonim ***** válasza:
* "velük", nem "velünk"
2013. júl. 7. 09:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem az ég világon semmi bajom nem lenne a melegekkel, ha nem erőltetnék magukat rá mindenkire. A probléma itt kezdődik: [link]

És akkor még egy lightos képet linkeltem be. Ha egyszer én nem akarok buzulni(elfogadom őket, csak ne rángassanak bele) akkor ne erőltessék rám. A melegség olyan mint a fasz: Értem, hogy van neked, de nem kell tömegben elővenni, lóbálni, és letuszkolni a gyerekeim torkán!

2013. júl. 7. 17:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Én voltam, tetszett, és nem szeretem a kirekesztést. Párszor behajoltam én is.
2013. júl. 8. 01:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A probléma itt kezdődikre beraksz egy arcképet -.-

Én voltam, mert ez egy emberjogi kérdés.

Nem vagyok se meleg se biszex se transznemű se queer, csak alapvetőnek tartok egy nem kirekesztő nem gyűlölködő társadalmat.

2013. júl. 9. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!