Voltatok tegnap a melegfelvonuláson? XD
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 17:58
2/13 anonim válasza:
basszus, jó hogy kérdezed, el akartam menni, de aztán olyan meleg volt, hogy elfelejtettem... meg nem akartam elolvadni ott a tömeg között.
3/13 anonim válasza:
paradicsommal, tojással XD
(emlékeztek a tavalyira? a nyanya dobálta őket tojással és nyilatkozott róla, hogy nincs pénze semmire. közben meg a drága tojással dobálózott XD)
6/13 anonim válasza:
Igen. Bár én nem vagyok meleg, de kíváncsi voltam, hogy milyen. :) Egész jó volt és ha lesz jövőre akkor is kimegyek.
Lehet lepontozni....
7/13 anonim válasza:
igen, meleg vagyok, jó volt
17-l :P
8/13 anonim válasza:
Nem mert féltem h valaki rám veri a faszát:D
9/13 anonim válasza:
Tegnap? Nem, én a bankban voltam fizetési halasztást kértem, meleg volt, meg kordon is, sőt, volt ott egy fegyveres ember is, de b*zit azt nem láttam:)
10/13 anonim válasza:
Mocskos b_zik kiabálás volt ,de b_zit egy dekát sem lehetett látni,rendőrt annál többet. Mondta is vki ,h a mocskos b_zizás után, mikor kérdezték ,h mi bajod a b_zikkal? Válasz: Miért itt b_zik is vannak? Én egyet se látok én a rendőrökről beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!