Voltatok már gáz/cikis helyzetben? Kérlek írjatok párat. :D
Volt.
Összefostam magam a tengerparton, és egy éttermen kellet átfutnom, hogy odaérjek a wc-hez, miközben csöpögött belőlem a szar.
Ezt akartad hallani?:D
Úttörő koromban történt. Nyári táborban voltam Velencén. Reggel fél 7-kor volt az ébresztő, persze mindenki rohant a tábori mosdóba ébredés után. Én is mentem, mert nagyon kellett kakkintanom, de mire sorra kerültem volna, már trombitáltak, hogy sorakozó reggeli tornára.
Hajladozás jobbra-balra, törzsdöntés, ugra-bugra. Alig tudtam már visszatartani, annyira kellett WC-ni.
Utána sorba kellett állnunk a tábori főtéren, napirend ismertetése, ügyeletesek kijelölése, tábori zászló felvonása, előző napi sportversenyek eredményei... stb. Közben már majd összecsináltam magam. Úgy éreztem, hogy a vége már a gatyámban van. Ráadásul nem voltam biztos benne, hogy ami ki akar jönni, az gáznemű-e, vagy szilárd.
Ekkor következett az Internacionálé. Mert még azt is el kellett énekelnünk.
Arra gondoltam, hogy úgyis fúj a szél, elviszi a szagot, meg aztán hangosan énekelünk, nem hallaná meg senki, úgyhogy szépen stikában kis adagonként kifingom magamat. Arra azonban nem számítottam, hogy nem bírom majd visszatartani, és szinte kirobbant belőlem egy menndörgés-szerű oltári hangos, jó öblös fingás.
Szinte lobogott a szoknya rajtam, akkorát fingottam. Az éneklés abbamaradt, hatalmas röhögés. Mindenki hátranézett..... És akkor én is hátranéztem.
A hátam mögött ott kókadozott Kugli becenevű barátnőm, aki félig még aludt, és amikor hirtelen mindenki ránézett, elvörösödött. Na, onnantól kezdve mindenki biztosra vette, hogy a Kugli fingott olyan hatalmasat a szent Internacionálé alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!