Ön mit válaszolna az adott helyzetben?
Figyelt kérdés
Ön egyedül neveli két serdülőkorú gyermekét, mivel az élettársa elhagyta. Krónikus gyomorfekélyben szenved, a szüleivel évekkel ezelőtt megromlott a viszonya, és a főnöke nem hajlandó kifizetni a bérét azokra a napokra, amikor a vasutassztrájk miatt nem tudott bejárni a munkahelyére. Melyik az Ön kedvenc színe?
a.) Piros
b.) Zöld
c.) Kék
2011. okt. 10. 00:54
1/9 anonim válasza:
Ha így állna a helyzet, akkor a piros. De mivel nálam nem így van, ezért a zöld.
2/9 anonim válasza:
Gondolom, ez vagy állásinterjura kell, vagy protokol ismeretekhez.
Kék, mivel az a kommunikáció szine, és a problémákat nem lehet megoldani kommunikáció nélkül.
3/9 anonim válasza:
zűűűd, az a fű színe és egy dzsoint alatt megoldódik minden...utána a piros
8/9 anonim válasza:
Én a pirost mert az a kétségbeesés színe (szerintem).
Nem pontosabban a zöld mert az az élet és remény színe(sztem).Ja inkább a kék mert az a kommunikáció színe.
A helyes válasz :
a,
b,
c,
9/9 anonim válasza:
Kék egyértelműen.
Megtanultam a gyalog galoppban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!