Voltatok már gáz/cikis helyzetben? Kérlek írjatok párat. :D
Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 16:00
11/14 anonim válasza:
Régi fajta, sz*r busz volt hazafelé.. és nem tudtam hogyan nyílik az ajtó, így leszállásnál odazárta a táskámat. Csűrtem csavartam mindenfelé az oszlopon, és mindenki kiabálta hogy "a keze, a keze", a buszsofőr pedig a visszapillantóban bosszús pillantásokat vetett rám. Nekem kellemetlen volt.
12/14 A kérdező kommentje:
xD uhhh
2011. ápr. 26. 08:50
13/14 anonim válasza:
Mikor gyerekosztályon voltam kórházban. A szobában ahol voltam, volt pár kanos srác, akik titokban leveleztek pár csajjal a mellettünk lévö kórteremböl. Az eggyik lánnyal megbeszélték, hogy az eggyik gyerek 16 talizik az eggyik "szép lánnyal" a gyerek klotyón egy órán belül. Én ekkor 12 voltam és unatkoztam. E következtében romlott az idöérzékem, és hát könnyítenem kellet magamon. Megérkeztem a klotyóra, kinyitottam az ajtót, és akkor egy olyan képet láttam, ami örökre beleégett az agyamba. AZ AJTÓ MÖGÖTT EGY KB 70 KILÓS FULL RAGYÁS CSAJ VÁRT RÁM AKCIÓRA KÉSZEN! Szinte már szemezett velem! Amúgy a másik csávó nem ment el a talira, úgy hogy azok a csajok, mert a szobájuk a wc-vel szembevolt szóval végig rajtam röhögtek, a mai napig azt hiszik hogy én voltam az. XDXDXDXDXD
14/14 A kérdező kommentje:
Uhh.köszi a komit
2011. máj. 10. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!