Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti akik ott voltatok a melegfelvonuláson nektek hogy tetszett?
Én ma voltam a melegfelvonuláson és igencsak meglepődtem. Azt hittem hogy olyan előadásszerűség lesz,de teljesen tévedtem. Olyan volt mint egy mozgó diszkó,ment a zene,mindenfelé táncoló emberek és még óriáslabda is volt!
Az elején még azthittem hogy a rémhírek valósak,hogy mindenfelé pucéran táncoló melegek és tojással dobáló homofóbok,de teljesen más volt. Összesen két embert láttam akik olyan 'nem hétköznapi' öltözködésű volt (egy olyat aki a hátán egy szélforgót vitt és egy olyat akinek gumiból készült a nadrágja). Homofóbok sem voltak akik tojással dobáltak volna vagy meglincselték volna a melegeket,csak kamerázó embereket láttam az utcák szélén,az épületek ablakából meg kb mindenhol.
Nektek hogy tetszett a melegfelvonulás?
" Nem a homoszexuális emberekkel van bajom "
Hahahaha. Ramone, a te nevedet nagyon megjegyeztem magamnak, nem véletlenül. Tőled eddig nem azt olvashattuk, hogy semmi problémád a homoszexuálisokkal :D
ma 22:54
Lehet hogy a nevemet megjegyezted, azt még el kell döntenem hogy megtisztelve érezzem e magam emiatt vagy ne, de azt ezek szerint nem jegyezted meg tőlem hogy vèlènyem szerint van különbség a homoszexuális ember és a b*ik közt... A b*ikat tényleg utálom a homoszexuális emberekkel fenntartom továbbra is hogy semmi bajom nincs
2-es,a felvonuláson mi a megbotránkoztató? A zene? A tömeg? A szivárvány szín? Mert én ugyan egy megbotránkoztató embert sem láttam,pedig voltak ott több ezren.
Ramone,hagy adjak egy kétoldalú választ.
Te utálod a búzikat. Itt a homoszexuális kategóriában sok búzi van. Akkor miért jössz ide? Jó,tegyük fel a szexualitás kategória kérdéseit olvasgattad,de akkor miért kattintottál rá egy olyan kérdésre aminél egyértelmű hogy búzik lesznek? Mert már több kérdésnél láttam a neved,ahol nemtetszésedet nyilvánítottad ki a búzik felé,hogy mennyire nem szereted őket. Akkor miért kattintasz rá? Sőt,miért válaszolsz alá?
Ramone-t eddig csak a homo témában lattam. Szerintem ide van specializálódva.
En nem voltam prideon, es nem is szeretnek. Engem valahogy nem vonz a nagy tömeg. 20/F meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!