Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Voltatok már melegfelvonuláson?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már melegfelvonuláson?

Figyelt kérdés
Írjáok le privátban hogy milyen volt, ha voltatok!
2015. aug. 1. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Én még nem, de szeretnék 25/LL
2015. aug. 1. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Autisztikus embereknek való az, akik csak az asztalt képesek verni, hogy nekik mi kell.

Meg lehet nézni valahol, mit jelent az "autisztikus".

2015. aug. 2. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Hiába pontoztok le. Rengeteg embernek vannak beteljesületlen vágyaik, életcéljaik, ennyivel mindenki verhetné az asztalt, hogy ide nekem az oroszlánt is. ha mindenki ezt tenné, akkor lenne csak igazán káosz a világban. :)
2015. aug. 2. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:
55%

Én nem, és nem is tervezek elvegyülni azok között, akik a legjobban tehetnek róla, hogy az emberek rossz véleménnyel vannak a melegekről.

18/meleg fiú

2015. aug. 2. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:

"Autisztikus embereknek való az, akik csak az asztalt képesek verni, hogy nekik mi kell.

Meg lehet nézni valahol, mit jelent az "autisztikus"."

Hát 2-es, te se értesz egy fikarcnyit sem az autizmushoz. Ezt úgy mondom mint egy autista ember.

A kérdésre válaszolva, én kétszer is voltam, nagyon klassz volt, az egész csak buli és csodás hangulat.

2018. júl. 18. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!