Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "utálom" a barátomat és akarom ellökni magamtól, ha szeretem?
5 hónapja járok a barátommal, szex még nem volt..:/ eléggé félek,hogy fàjni fog vagy valamit rosszul csinàlok. A barátomnak màr van tapasztalata bőven, ő az aktív fél, idősebb is nàlam 6 és fél évvel, már nagyon szeretne szexelni velem, és én is. Nagyon akarom őt, ha pettingelünk már volt,hogy az utolsó percben vissza vonultunk és nem haragudott ràm. A gond azonban az,hogy férfiatlannak érzem magam mellette. Nagyon domináns személyiség, jóval magasabb nàlam, férfias én meg nádszàl vékony vagyok, igaz kockás a hasam és szerintem helyes az arcom, de amikor vele vagyok és pettingelünk akkor imád irányítani, és úgy érzem mintha egy kis ta"ony lennék mellette :/ Szeretem nagyon, vele akarok lenni,megváltoztatnisem akarok, abban is biztos vagyok,hogy a passzív oldal érdekel, mégis gátol,hogy tudom ő is férfi én is és berakná nekem..olyan érzésem lenne mintha megfosztana férfiasságomtól, félek attól is,hogy bénázok, hamar elsülök. A sima orálozàsnàl is pár perc alatt orgazmusom van, ő tovább bírja, tudja kontrollálni a dolgot. Mindenben jobb nàlam, tapasztaltabb, én meg egy szere"en vagyok. Amikor úgy volt,hogy először összejövök valakivel ott meg az ellenkezője zavart, mindig nekem kellett irányítanom,én voltam a nyitottabb, a határozotabb. De ez azóta máshogy lett. :/ Nagyon szeretnénk már szexelni, de felrobbanok, igazából dühöt érzek vagy valami hasonlót. Amikor átölel és hozzám dörgöli magát,csókolgat, akkor egyszerre fog el jó érzés, béke, nyugalom,igatottság és akkora düh,hogy legszívesebben ellökném magamtól, és megmondanám neki,hogy én nem fogok veled d"ni, kopj le, hagyjon egyedül, ne érjen hozzàm.
Mi a gond velem? :/ A lányok nem érdekelnek, biztos vagyok abban,hogy csak a férfiak érdekelnek. Szerelmes vagyok a barátomba mégis ez a helyet :/ Nem merem neki elmondani ezt, félek,hogy megbántom vagy nem ért engem meg, hiszen még én magamat sem értem.
f/22
Szerintem is szimplán túl sokat gondolkozol.
Nekem is voltak ilyen olyan előképzeteim az első előtt, de át kellett esnem rajta, hogy realizáljam a dolgokat.
Bocs azért amit most írok, de fene jól hozod a passzív szerepet a leírtak alapján engem beindított.
25/ uni
Szerintem tök releváns a szituáció.
Én azt javaslom, hogy első alkalomnak "kérd el" az irányítást. PAsszív szerepben is lehet.
Ha például te lovagolsz, az már totál egy más szituáció mintha háton feküdnél.
Valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!