Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinél volt hogy első alkalomnál be sem ment teljesen a szerszám csajok? én bírtam talán 5 másodpercig és ellöktem magamtól a barátomat mert úgy fájt .1,5 cm mehetett be nagyjából több nem.
Sajnos sok más lehetőség nincs. Vegyetek tubusos síkosítót. De amíg nem reped be teljesen a szűzhártyád, addig sajnos nemmlesz kellemes... Az mé ahogy így elmondtad, nem lesz a legkellemesebb...
Előtte nyaljon ki élvezésig, aztán másodszor amikor már közel vagy, akkor próbáljon behatolni. (síkosítóval megkenve...
Előtte kell ujjazni, nem utána. Fokozatosan, először egy ujjal, majd kettővel, majd hárommal... Amíg legalább két ujjal nem tud kényelmesen ujjazni, addig nem érdemes szétfeszíteni a szűk hüvelyedet a péniszével, nyilván fájni fog. Van egy olyan sejtésem amúgy, hogy durr bele a közepébe akartátok csinálni a dolgot, mármint abból a szempontból, hogy ez volt az első szexuális élményetek együtt. Érdemes lenne először több alkalmon keresztül csak pettingelni, úgy elélvezni a másik keze, szája által. Az a te gátlásaidon is segít, és nem leszel ennyire befeszülve, könnyebb lesz tágítani.
A probléma nem a síkosság, tehát hiába írod le, hogy síkosított az óvszer és nedves voltál. Hiába vagy nedves, ha a hüvelyed borzasztóan szűk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!