Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarom eltaszítani magamtól a barátomat?
Már régebb óta együtt vagyok a barátommal, de mostanában megváltoztak az érzéseim iránta, mert kezdem jobban megismerni... nem érzem olyan jól magam vele mindig, próbálom eltaszítani, egyszerűen nem vágyom még a szexre sem vele, meg minden, amit kitalál, hogy csináljunk, nekem nem tetszik, és idegesít, amikor rám mászik. Egyedül szeretek lenni, és zavar egyszerűen, amikor próbál közeledni, szemét módon ellököm magamtól, de nem akarom megbántani, mert kedves velem... Amikor össze akart jönni velem, én akkor nem akartam pasit sem látni igazából, és úgy éreztem, hogy erőszakos velem, mindenképpen járni akart velem, de én nem akartam siettetni a dolgokat...
Mit tegyek, hogy kicsit megváltozzak e téren, mert nem akarok szakítani vele, tudom, hogy nagyon szeret.. mégsem vágyom rá, nem tudom miért, úgy érzem nem vagyunk egy hullámhosszon, és nagyon zavar, mikor próbál közeledni felém... :(
1: most kedves volt, vagy erőszakosan járni akart veled?
2: mindek vagy vele, ha tudod a választ?
Kedves velem, szeret.. csak akkor volt erőszakos, amikor pár hét után már le akart feküdni velem, én meg még nagyon nem akartam, és ez megmaradt bennem valószínűleg, és azért tolom el magamtól, vagy nem tudom.
NEM AKAROK vele szakítani, mert szeretem szívem legmélyén, csak ez így rossz, amikor eltolom magamtól.. :(
Minek jöttél vele össze, ha ilyen erőszakos veled, és te nem is akarod a közeledését? Amúgy meg lehet, hogy csak te érzed erőszakosnak, pont amiatt, mert nem akarod, hogy közeledjen feléd.
Amúgy meg ezek alapján amit leírsz egyértelmű, hogy nem szereted, csak talán még te sem mered ezt bevallani, de előbb-utóbb muszáj lesz, mert kétlem, hogy így akarod leélni az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!