Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teganp kérdeztem barátomat, hogy szte én vagy exe nézz ki jobban és semmi válasz csak terelt, ebből magamtól is rájöttem a válaszra. Nektek nem esett volna rosszul? :S
Figyelt kérdés
Aztis kérdeztem tőle ha nem lennék vissza fogadná-e erre: lehetséges. Lehet érezz még valamit exe iránt???:S:S2011. júl. 12. 09:12
1/24 anonim válasza:
biztosan... még szereti... de legalább őszinte barátod van...
2/24 anonim válasza:
a szepseg nem minden.
szerintem rosszul tetted fel a kerdest. es ez egyben johir is, legalabb nem hazudik :)
3/24 anonim válasza:
Már bocs de ez a te hülyeséged is. Minek kérdezel ilyeneket?
4/24 A kérdező kommentje:
exe bejelőlte facen és így szóba került közöttünk mert nem tudta h visszajelőlje és minden innnden indult összinte..ahha..2éves kapcsolat..mehet a fenébe! rádásul a csaj megcsalta..ennyit arról, hogy nem a külső számít mert a csak belsőleg is hulladék! :D
2011. júl. 12. 09:19
5/24 A kérdező kommentje:
*csaj
2011. júl. 12. 09:20
6/24 anonim válasza:
De miért kérdezel ilyeneket? Nem összehasonlítható a kettő... lehet neki nagyobb melle volt, neked meg szebb a mosolyod... ne csodálkozz, hogy zavarba hoztad... amúgy meg, vagy neki, úgyhogy nem mindegy mi lenne, ha nem lennél? Ha az exével akarna lenni és ennek csak te lennél az akadálya, akkor szakítana veled.
7/24 A kérdező kommentje:
az nem ilyen könnyű mert a családja kinem állhatja oda a lábát bese tehetné, baráti köre szintén..szall nem én vok a fő akadály úgy hiszem:)
2011. júl. 12. 09:21
8/24 anonim válasza:
Ez ott hibádzik, hogy ő maga mondta, hogy ha te nem lennél, akkor lehet visszafogadná... szóval mégiscsak te vagy az akadály úgymond...
9/24 A kérdező kommentje:
akkmagyraán még felesleges is vagyok az életébe ez annyira jó! annyira elegem van az egész párkapcsolat mizériából..tuti soha többet nem kell-.-"
2011. júl. 12. 09:30
10/24 anonim válasza:
Hát, ha ilyen hisztis p.csa vagy akkor nem nagyon van jogod elítélni a pasidat amiatt, hogy kifelé kacsintgat... szegény még azt se tudta, hogy visszajelölje e az exét, te meg már visszaképzeled a karjaiba... 23L mielőtt hímsovinisztának gondolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!