Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teganp kérdeztem barátomat, hogy szte én vagy exe nézz ki jobban és semmi válasz csak terelt, ebből magamtól is rájöttem a válaszra. Nektek nem esett volna rosszul? :S
Figyelt kérdés
Aztis kérdeztem tőle ha nem lennék vissza fogadná-e erre: lehetséges. Lehet érezz még valamit exe iránt???:S:S2011. júl. 12. 09:12
21/24 A kérdező kommentje:
91%osnak meg üzenem, hogy hát persze, mivel tudom miért nem akarja visszajelőlni! :D
visszajelőli>ráír> szar helyzet :D
2011. júl. 12. 11:51
22/24 A kérdező kommentje:
ja na meg amiatt se mert féltékeny exemre, tudja h csak a távolság miatt mentűnk szét és féltett sokáig és attól tart ha ő felveszi exével a kapcsolatott én is..
2011. júl. 12. 11:57
23/24 anonim válasza:
Ha te is az exedet szereted meg úgy gondolod, hogy ő is, akkor minek vagytok együtt?
24/24 A kérdező kommentje:
az túlzás h az exemet szerettem csak úgy mond szerelem ide vagy oda úgy nem fogok senkit tudni szeretni..nekem úgy mond ő volt a "különleges"
2011. júl. 12. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!