Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teganp kérdeztem barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teganp kérdeztem barátomat, hogy szte én vagy exe nézz ki jobban és semmi válasz csak terelt, ebből magamtól is rájöttem a válaszra. Nektek nem esett volna rosszul? :S

Figyelt kérdés
Aztis kérdeztem tőle ha nem lennék vissza fogadná-e erre: lehetséges. Lehet érezz még valamit exe iránt???:S:S
2011. júl. 12. 09:12
1 2 3
 11/24 rottingrabbits ***** válasza:
100%

Klasszikus.

Ha olyan kerdest teszel fel amire nem akarod tudni a valaszt,akkor olyan valaszt fogsz kapni amit nem akarsz hallani.

Troll.

2011. júl. 12. 09:50
 12/24 anonim ***** válasza:
86%
A barátod 1 úr!!! Hülye kérdésre nem válaszolunk, de 1 okos nő nem tesz fel kretén kérdést. Örülj, hogy Ő a tied....
2011. júl. 12. 10:37
 13/24 A kérdező kommentje:
ahha roppant nagy boldogság..bár annyi igazság van benne, h énse fogok soha senkit még1x úgy szeretni ahogy exem szerettem (szintén 2éves kapcsolat volt) ő vhogy mindig kicsivel több marad szerelem ide vagy oda..
2011. júl. 12. 10:39
 14/24 napietus ***** válasza:
20%

minek tettél fel neki olyan kérdést, amire NEM AKARTAD HALLANI a választ? klasszikus hiba. két lehetősége volt: 1.azt mondja, hogy Te, én ezt tettem volna, tapintatból.2. ez, amit csinált.

nem értem néha az embereket komolyan, minek kellett provokálnod? a szépség egyébként sem minden, meg a kérdés eleve hülyeség, mert nyilván Benned más szépet talál, mint abban a lányban.

2011. júl. 12. 10:54
 15/24 A kérdező kommentje:
ja csak a csaj hagyne mondjam és nekem rohadtul nem tetszik ha egy lapon elmítenek egy ilyen emeberrel mitn az volt, kisajátította, senkivel nem foglalkozhatott csak vele, többször csalta meg mindig vissza lett fogadva, mindenét addig hizstizet még úgy nem lett ahogy akarta..és nekem sehogy nem tetszik ha szte ezek után is benne többet látt..No com..
2011. júl. 12. 11:39
 16/24 napietus ***** válasza:
30%
a kérdésed kizárólag KÜLSŐRE vonatkozott, a belső tulajdonságokat minek kevered ide?
2011. júl. 12. 11:41
 17/24 A kérdező kommentje:

ja és a csaj minden hibájáért én szívok mert azóta barátom rájött mekkora papucs volt és folyton megkapom, ne viselkedjek úgy mint ő meg hasonlók -.-"

A legkisebb "olyanért" is felkapja a vízet mert nem akar még1x abba a hibába bele esni..wháá-.-"

2011. júl. 12. 11:41
 18/24 A kérdező kommentje:
rosszul fogalmaztam a kérdést meg a lényeg nekem az h nekem az nem tetszik h képes ilyennel egy lapra tenni...azért ennél én különbnek gondolom magam..nem csaltam meg, nem tiltottam sose haveroktól és 12 óra meló után nem ugráltatom..ezek után..
2011. júl. 12. 11:42
 19/24 napietus ***** válasza:
40%

Te tetted vele saját magad egy lapra azzal, hogy feltetted neki ezt a kérdést.

egyébként emelkedj felül ezen a nőn, a pasidtól ne tűrd el, hogy szivasson miatta. legyen Benned tartás, kifizetődő :)

2011. júl. 12. 11:46
 20/24 A kérdező kommentje:
nekem nem a tartásommal kezdenek bajaim lenni hanem az idegeimmel :D:D:D:D
2011. júl. 12. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!