Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teganp kérdeztem barátomat, hogy szte én vagy exe nézz ki jobban és semmi válasz csak terelt, ebből magamtól is rájöttem a válaszra. Nektek nem esett volna rosszul? :S
Klasszikus.
Ha olyan kerdest teszel fel amire nem akarod tudni a valaszt,akkor olyan valaszt fogsz kapni amit nem akarsz hallani.
Troll.
minek tettél fel neki olyan kérdést, amire NEM AKARTAD HALLANI a választ? klasszikus hiba. két lehetősége volt: 1.azt mondja, hogy Te, én ezt tettem volna, tapintatból.2. ez, amit csinált.
nem értem néha az embereket komolyan, minek kellett provokálnod? a szépség egyébként sem minden, meg a kérdés eleve hülyeség, mert nyilván Benned más szépet talál, mint abban a lányban.
ja és a csaj minden hibájáért én szívok mert azóta barátom rájött mekkora papucs volt és folyton megkapom, ne viselkedjek úgy mint ő meg hasonlók -.-"
A legkisebb "olyanért" is felkapja a vízet mert nem akar még1x abba a hibába bele esni..wháá-.-"
Te tetted vele saját magad egy lapra azzal, hogy feltetted neki ezt a kérdést.
egyébként emelkedj felül ezen a nőn, a pasidtól ne tűrd el, hogy szivasson miatta. legyen Benned tartás, kifizetődő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!