Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szex, édeshármas?
Én szerintem a legfontosabb ilyen témával kapcsolatban hogy üljetek le és beszéljétek meg egymással a dolgot. Mond el neki hogy miért akarsz egy 3. félt bevenni a szexbe. És kérdezd meg hogy ő miért nem akarja.
De az előttem szolok el mondták a lényegek.
Hogy bármit is csinálsz nem szabad erőltetni mert különben úgy gondolhatja hogy ő már nem elég jó neked az ágyban. És a végén szakítotok.
Ahogy a kérdező is mondta, minden ember máshogy működik, van kinek belefér, van kinek nem.
Tapasztalataim szerint ezt inkább azok nem értik, akiknek sosem volt másfél évnél hosszabb kapcsolatuk. Meg is értem őket, nyilván nem tudhatják, hisz én sem tudtam.
A kapcsolatunk második évében jártunk amikor felvetődött ez, előre nekem is voltak ilyen gondolataim, de viszonylag hamar rájöttem, az igazi szerelem az egy mély, összetett érzés.
Egy olyan kötelék, amit nem szakít szét egy harmadik személy amennyiben az szexről és haverságról szól. Jól érezzük magunkat, hoz egy kis újat, teljesen kiegyensúlyozott ettől a kapcsolatunk, eszembe se jutott soha, hogy én mást akarnék magam mellé. El sem tudom képzelni, és nem is akarom.
És csak mellékesen tenném hozzá, a legtöbb kapcsolat amiatt megy tönkre egy idő után, hogy valamelyik fél fejében megfordul az, hogy vajon milyen lehetne egy másikkal?
És akkor elindul a folyamat, jön a megcsalás, majd az ennek eltusolásából következő hazudozás, (ami meg már végképp nem fér bele egy kapcsolatba!) veszekedések, elhidegülés majd szakítás.
Szóval szerintem az nem gond, ha egy kapcsolatban van egy kis nyitottság a hármas felé, viszont az sose menjen túl a szex és a haverkodás keretein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!