Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Biszexuális kérdés, kérdés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális kérdés, kérdés bent. Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Főleg az érdekelne, hogy egy férfi - női kapcsolatban ha a nő biszex, mi történik?

1. A pasi tud-e róla?

2. Ha tud, hogy áll hozzá, mi a véleménye róla (féltékenység, felizgatja ...stb)?

3. Hogy oldja meg a nő egy párkapcsolatban?

4. Ha már biszex a nő, van-e a pasinak extrém kérése (nézheti-e, beszállhat, ...stb)?

Esetleg érdekel akkor is ha a pasi biszex, de engem az nem érint, tehát elsősorban biszex nők hozzászólásai érdekelnek.

Kérlek írjatok kort is.

Köszönöm.

2012. márc. 26. 09:22
 1/5 A kérdező kommentje:
Úgy látom jó kérdés :D
2012. márc. 26. 12:43
 2/5 A kérdező kommentje:

Eddig egy választ kaptam priviben, köszönöm azért.

Úgy látom jó kérdés :D

2012. márc. 26. 22:02
 3/5 anonim válasza:

1.hát szerintem ha biszex a családból valaki akkor azt tudja meg mindenki.

2.általában a pasikat ez felizgatja a 2 lány esete miatt ugyanakkor össze is zavarodna mivel nem tudná hová tenni hogy "a nejem biszex"

3.sehogy... döntenie kell vagy: esetleg ha a férj megengedi neki ami azért ritka...

4.hát általában inkább hogy nézheti-e a feleség féltékenységének elkerülése miatt..

speciel 16 vagyok de van biszex ismerősöm és az én szénám is nagyon arra áll ez a saját és tapasztalt véleményem ;)

2012. márc. 27. 13:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Azért egy 16 éves máshogyan gondolkodik mint mondjuk egy 30 feletti.

Engem nem zavarna ha mellettem lenne egy női párja.

Szerintem beszállni sem szálnék be 3.-nak, mert nekem is szarul esne ha egy másik pasibeszállót kérne.

De azért lehet egyszer megkérném hagy nézzem meg őket :)

Egyébként elmennék addig egy moziba vagy valahova, míg kiélveznék a pillanatot.

Én nem venném megcsalásnak, de nyilván megkövetelném a stabil partnert hozzá. (nem akarnék összeszedni semmit)

Részemről csak kíváncsiság, hogy ez valóságban másnál hogyan működik.

2012. márc. 27. 16:44
 5/5 anonim válasza:
egy 16 és egy 35 éves ember szempontját irtam le neked ;)
2012. márc. 27. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!