Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális kérdés, kérdés bent. Tapasztalat?
Főleg az érdekelne, hogy egy férfi - női kapcsolatban ha a nő biszex, mi történik?
1. A pasi tud-e róla?
2. Ha tud, hogy áll hozzá, mi a véleménye róla (féltékenység, felizgatja ...stb)?
3. Hogy oldja meg a nő egy párkapcsolatban?
4. Ha már biszex a nő, van-e a pasinak extrém kérése (nézheti-e, beszállhat, ...stb)?
Esetleg érdekel akkor is ha a pasi biszex, de engem az nem érint, tehát elsősorban biszex nők hozzászólásai érdekelnek.
Kérlek írjatok kort is.
Köszönöm.
Eddig egy választ kaptam priviben, köszönöm azért.
Úgy látom jó kérdés :D
1.hát szerintem ha biszex a családból valaki akkor azt tudja meg mindenki.
2.általában a pasikat ez felizgatja a 2 lány esete miatt ugyanakkor össze is zavarodna mivel nem tudná hová tenni hogy "a nejem biszex"
3.sehogy... döntenie kell vagy: esetleg ha a férj megengedi neki ami azért ritka...
4.hát általában inkább hogy nézheti-e a feleség féltékenységének elkerülése miatt..
speciel 16 vagyok de van biszex ismerősöm és az én szénám is nagyon arra áll ez a saját és tapasztalt véleményem ;)
Azért egy 16 éves máshogyan gondolkodik mint mondjuk egy 30 feletti.
Engem nem zavarna ha mellettem lenne egy női párja.
Szerintem beszállni sem szálnék be 3.-nak, mert nekem is szarul esne ha egy másik pasibeszállót kérne.
De azért lehet egyszer megkérném hagy nézzem meg őket :)
Egyébként elmennék addig egy moziba vagy valahova, míg kiélveznék a pillanatot.
Én nem venném megcsalásnak, de nyilván megkövetelném a stabil partnert hozzá. (nem akarnék összeszedni semmit)
Részemről csak kíváncsiság, hogy ez valóságban másnál hogyan működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!