Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni? (komoly kérdés)
Figyelt kérdés
Barátommal 1 éve szakítottunk azóta többször is kibékültünk. 1 éve folyamatosan hol és hol ő keresett fel. De nyilvánvalóvá vált most számomra hogy nem lesz kibékülés többször mert lett egy új barátnője. Sajnos 1 éve nem tudok túllépni rajta...És most nagyon szenvedek hogy ő mostmár nem foglalkozik velem és boldog az új nőjével. Örülök neki hogy boldog de én szerettem volna vele évekig lenni de 1 éve nemtudok túllépni rajta...Mit csináljak? Borzalmas érzés hogy más lányt csókol meg mst ölel meg... :/ ráadásul egy helyre járunk sportolni és mindig attól rettegek mikor futok vele össze...Mit tegyek hogy végre elfelejtsem őt?2012. márc. 21. 17:04
1/3 anonim válasza:
Járj máshova sportolni,próbáld magad jól érezni.Csinálj magadnak programokat,élvezd ki,hogy szingli vagy!
2/3 Ivan Iljics válasza:
Vedd igénybe szakember segítségét. Sokat segít.
3/3 A kérdező kommentje:
Jártam egy ideig pszicholgushoz csakhogy egy idő után kibékültünk és nem mentem hozzá többet. Aztán megint szétmentünk nyár végén én meg azóta nem bírom őt elfelejteni. Az még rátett egy lapáttal, hogy közbe ha olyan kedve volt keresgetett engem....
2012. márc. 21. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!