Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vadállat lett és szerinte én vagyok a hibás akkor most nem jogos a felháborodásom?
Szia:-)
19 éves passzív férfi vagyok. Tegnap amikor szexeltem a barátommal eléggé eldurvult a helyzet. Megengedte,hogy ki kötözzem, ő szokott irányítáni általában és most fordult a kocka. Egy óráig biztos,hogy csak a fa-r-kát szoptam néha szüneteltem, de elég hamar kérte,hogy àlljak le, oldozzam el, mert megakar d-u--gni. Nem hallgattam rá, csókolgattam a nyakát is, melkasát, hasát, combját. Nagyon élvezetes volt nézni,hogy őt ilyen szerepben láthatom. :-) a végén már komolyan rám szólt,hogy vegyem le a kezéről a karperecet. Amint kioldoztam mohón és elég durván rám vetette magát. Sosem volt ilyen brutális velem, durván beleharapott a nyakamba is és a hátamba is, kb 3-4 perc alatt elment és máris orgazmusa volt. Úgy lihegett mintha maraton futott volna, nagyon gyors és durva volt. Utána meg rám feküdt alig tudtam mozdulni. Kézzel, szájjal kielégített aztán bedobta mellettem a szunyát. Ma reggel meg látom a tükörben a nyakamat és nagyon fáj is a harapás és lila lett. Egészen mostanáig nem voltam mérges, de leordítottam a fejét a barátomnak, összevesztünk. Túlvan reagálva?:-/ mivel tudom eltüntetni? Trikókat hordok és teljesen látszik a lilás sebem. A barátom szerint magamnak köszönhetem, kihoztam belőle a vadállatot. Nem találom viccesnek :-/ megtudnám "ölni" ezért. És úgy tesz mintha nem csinált volna semmit. Sosem volt ilyen vad.
Hát biztos nem fogunk szakítani ez miatt . Egy éve vagyunk együtt :-))
Akkor is most nagyon mérges vagyok emiatt és nem tudom mivel eltüntetni. A tesóm barátnője majd ad a sminkes cuccaiból és eltüntetem valahogy a sebemet, de mire ez elmúlik :-/ undorítóan nézki. Lilás vöröses lett amúgy a hátamon is. És van egy két zöldes sàrgás foltom a hasamon meg a derekamon is.
Szerintem túlreagálod.. annyi az összes bajod, hogy látszik? Kit érdekel? :D Volt egy állatias, király szexetek, miért kell ezután lelkiismeretfurdalást kelteni a barátodban meg ordibálni vele? Miért nem lehet ezt nyugodtan megbeszélni, aztán kész. Azzal indítottad, hogy 19 éves férfi vagy.. akkor ne hisztizz bakker! :D
27f m
Ha legközelebb ennyire beindul, légyszi, add meg neki a címemet! :)
Akkor mondanám: Bp, XlX. kerület, ... :)
Becs' szó, nem fogom leüvölteni a haját, csinálhat bármit! :)
Tudom,hogy ma az a divat ha "verik" ütik a másikat és nyomot hagynak rajta. Én is szeretem ha durvulunk, ha ilyet csinál, de ez már sok volt most picit. Csak az a része,hogy nyomott hagyott. Az,hogy megharapott nem zavart izgatott inkább, de lehetett volna óvatosabb is akkor. Ennyi.
Nem mondom meg neki hogy merre laksz :-D úgy se menne el, én kellek neki :-D
Ha barátaimnak ki van szívva a nyaka, akkor szoktam vicces megjegyzést tenni rá, de nem tartom rossznak/undorítónak, inkább csak irigykedem rájuk egy kicsit, hogy van valakijük, aki ki akarja őket sajátítani...
Örülj azoknak a sebeknek, ha magad miatt nem is, minden magányos melegért! :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!