Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szex, édeshármas?
Szerintem harmadiknak válasszatok egy kissé csúnyácska, dagattka palit, mint plllll één,
És akkor a barátod nem fogja azt gondolni, hogy cserejátékosként érkeztem ööö érkezett a jövevény.
Én pl rohadt féltèkeny tipus vagyok párom az idősebb meg ilyenek de én rohadt féltékeny vagyok és máe a gondolat is hogy más ér hozzá páromhoz borzalmas! Ő csak az enyém én meg az övè senki már ne fogdosa a micsodáját az az én dolgom és ne is mártogasa másba ő meg amúgy se szeret alul lenni tehát belé meg nem igen megy senki xd de ő nem vágyik 3dik tagra!
Szerintem ne erőltesd rá ha valamit nem sueretne. Neked se esne jól ha olyat erőltetne amit te nem akkarsz!
19/F
Én nem eröltetnék rá semmit, mert szeretem.Viszont próbálkozni szabad új dolgokkal.Aztán ha nem, akkor nem.
Elég ideje vagyunk egyutt ahoz hogy izgalmakat vihessünk ilyen és egyéb módokon a kapcsolatunkba.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!