Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hármas szex, édeshármas?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szex, édeshármas?

Figyelt kérdés
Szeretném a páromat rávenni arra, hogy bevonjunk mást is a szexbe.Fiatal vonzó, izmos pár vagyunk, tehát nem is a harmadik fél megtalálása lenne a probléma hanem, hogy a párom nem nagyon van oda az ötletért.Hogy tudnám rábeszélni?Hogy tudnám megnyugtatni hogy ez csak játék lenne és kis izgalom nem pedig romantika es szerelem a harmadik fel felé?

2017. jún. 28. 21:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszi már nem elég neked ő.
2017. jún. 28. 21:38
 2/17 A kérdező kommentje:
Tudom.És éppen ez a kérdésem hogy hogyan tudom az ellenkezőjéről meggyőzni.Persze ha nem tudom szeretem es kitartok mellette.
2017. jún. 28. 21:39
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Embertípus függő, van aki egyszerűen nem hajlandó osztozkodni a szerelmén.,
2017. jún. 28. 22:40
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
mit szólnátok ahhoz ha valaki csak nézné? aztán ha megkivánja a harmadikat akk hajrá, de legalább maga a jelenléte sokat mondana h milyen hatással van rá/rátok
2017. jún. 28. 22:57
 5/17 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem harmadiknak válasszatok egy kissé csúnyácska, dagattka palit, mint plllll één,

És akkor a barátod nem fogja azt gondolni, hogy cserejátékosként érkeztem ööö érkezett a jövevény.

2017. jún. 28. 23:46
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hány hónapja/éve vagytok együtt?
2017. jún. 28. 23:59
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én pl rohadt féltèkeny tipus vagyok párom az idősebb meg ilyenek de én rohadt féltékeny vagyok és máe a gondolat is hogy más ér hozzá páromhoz borzalmas! Ő csak az enyém én meg az övè senki már ne fogdosa a micsodáját az az én dolgom és ne is mártogasa másba ő meg amúgy se szeret alul lenni tehát belé meg nem igen megy senki xd de ő nem vágyik 3dik tagra!

Szerintem ne erőltesd rá ha valamit nem sueretne. Neked se esne jól ha olyat erőltetne amit te nem akkarsz!

19/F

2017. jún. 29. 01:45
 8/17 A kérdező kommentje:

Én nem eröltetnék rá semmit, mert szeretem.Viszont próbálkozni szabad új dolgokkal.Aztán ha nem, akkor nem.

Elég ideje vagyunk egyutt ahoz hogy izgalmakat vihessünk ilyen és egyéb módokon a kapcsolatunkba.

Köszönöm a válaszokat!

2017. jún. 29. 08:18
 9/17 K.L.Kiss ***** válasza:
100%
Én azt javaslom, hogy egy beszélgetésben való megemlítés során kiderül, hogy Ő hogyan gondolkodik erről. Ha elutasító a hozzáállása, akkor nem jó erőltetni. Az visszaüthet. Legfeljebb annyit mondhatnál neki, hogy -Szólj, ha mégis másként gondolod majd valamikor később! És ezzel zárd is le az ügyet!
2017. jún. 29. 10:01
 10/17 anonim ***** válasza:
76%
Ha szeretek valakit akkor nem akarok mást mellé csak őt és persze azt sem szeretném ha ő mással lenne, még akkor is ha én is ott vagyok.
2017. jún. 29. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!