Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legrosszabb, ami történhet, ha elküldöd valakinek az arcod, akit neten ismertél meg ismerkedés során? És mennyire valószínű?
*De a legrosszabb szerintem, ha pl. fiatal srácként az apád küld neked arc+farok/segg képet. Vagy fordítva.
Kicsi az esélye, de nem zéró...
Ha valahogy metudja, hogy mi a neved és kiposztolja a facebookon az arcképed és a beszélgetéseitek screenshotját. Persze ez csak akkor probléma ha nem vállalod fel a melegséget, de szerintem fel sem tetted vola ezt a kérdést ha felvállalnád.....
Nem feltétlenűl kell tudnia a nevedet, ha felrakja az internetre hogy "ezt a fiatal fiút szoptam le" akkor is megtudhatja valamelyik ismerősöd hogy meleg vagy.
Napiszaron például gyűjtik az ilyen embereket a szerencsétlen életűek...
Ja, nem vállalom fel, pont az ilyen ártó szándékú homofóbok miatt nem, akikbe nem tudni, mikor botlik bele online vagy az életben az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!