Mi lehet a legrosszabb ami történik?
A randin ? Vagy mikor elhívod. ?
Bármi megtörténhet, nincs olyan hogy legrosszabb.
Megmondja,hogy leszbikus,de ha hetero lenne,akkor se.
Nem!
A legrosszabb az,ha igent mond és a randi után jön rá miattad,hogy inkább a lányokaz szereti.
azt mondja elmegy veled, de amikor már ott vagy a találkahelyen és vársz már egy órája majd felhívod elmondja, hogy bocs mégse, mert rájöttem, hogy a lányokat szeretem.
ezután egy aszteroida csapódik a Földbe és kihal a fél emberiség. ezután egy idegen invázió áldozatai lesztek és az idegenek elvisznek titeket rabszolgának. és ott a csajjal szembe kell robotolj egész álló nap és közben benned van a tudat, hogy nem szeret. ja és egy idegen felcsinálja.
szerintem ez a legrosszabb ami történhet.
Ha rendes lány, akkor annyi max. hogy udvariasan elutasít. Még egy elutasítás is lehet jövőre mutatóan biztató, ha azt is hozzáteszi, hogy most nem, még nem.
Az a része meg ne zavarjon elutasítás esetén, hogy a lány ebből tudni fogja, hogy tetszik neked, ezzel nem tárulkozol ki érzelmileg különösebben (egy randira hívás nem szerelmi vallomás), egészséges srác simán felvállalja azt, hogy útjába kerülő csinosabb lányok közül sok tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!