Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok szerintetek egy pasiban...

Lányok szerintetek egy pasiban az a legrosszabb ha nemmer odamenni hozzátok? F

Figyelt kérdés
legfõképp lányok válaszára lennék kíváncsi.
2014. máj. 24. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:

ennél azért van sokkal rosszabb is

de jobb ha oda mer menni

2014. máj. 24. 19:40
 2/7 anonim válasza:
Hát van rosszabb is, de én gyűlölöm ha facebook-on szerelmet vall meg minden amúgy meg köszönni sem mer... 15/L
2014. máj. 24. 19:42
 3/7 A kérdező kommentje:
deha nemmer odamenni az egyenlõ a semmivel ennél még azis jobb ha fizikálisan bántalmaz nem?
2014. máj. 24. 19:42
 4/7 anonim válasza:
Elég idegesítő ha nem mer odamenni. Persze vannak ennél rosszabb tulajdonságok például erőszakos, nagyom perverz,stb.
2014. máj. 24. 19:44
 5/7 anonim válasza:
Igen, elég rossz tulajdonság hogy nem mer odamenni, de az ő szemszögéből nézve az is lehet hogy többször elutasították, és ezért ilyen. Egyébként vannak sokkal rosszabb tulajdonságok is, ahogy előttem is írták, pl. az agresszivitás, nagyképűség, stb.
2014. máj. 24. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy még rosszabb, ha normálisan beszélni sem tud.

"nemmer", vesszőhiány, stb.

2014. máj. 24. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Vannak sokkal rosszabb tulajdonságok is, de ha már oda se mer jönni hozzám akkor abból nem lesz semmi, elég erős személyiség vagyok, mellém nem való félénk pasi.
2014. máj. 24. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!