Lányok szerintetek egy pasiban az a legrosszabb ha nemmer odamenni hozzátok? F
Figyelt kérdés
legfõképp lányok válaszára lennék kíváncsi.2014. máj. 24. 19:39
1/7 anonim válasza:
ennél azért van sokkal rosszabb is
de jobb ha oda mer menni
2/7 anonim válasza:
Hát van rosszabb is, de én gyűlölöm ha facebook-on szerelmet vall meg minden amúgy meg köszönni sem mer... 15/L
3/7 A kérdező kommentje:
deha nemmer odamenni az egyenlõ a semmivel ennél még azis jobb ha fizikálisan bántalmaz nem?
2014. máj. 24. 19:42
4/7 anonim válasza:
Elég idegesítő ha nem mer odamenni. Persze vannak ennél rosszabb tulajdonságok például erőszakos, nagyom perverz,stb.
5/7 anonim válasza:
Igen, elég rossz tulajdonság hogy nem mer odamenni, de az ő szemszögéből nézve az is lehet hogy többször elutasították, és ezért ilyen. Egyébként vannak sokkal rosszabb tulajdonságok is, ahogy előttem is írták, pl. az agresszivitás, nagyképűség, stb.
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy még rosszabb, ha normálisan beszélni sem tud.
"nemmer", vesszőhiány, stb.
7/7 anonim válasza:
Vannak sokkal rosszabb tulajdonságok is, de ha már oda se mer jönni hozzám akkor abból nem lesz semmi, elég erős személyiség vagyok, mellém nem való félénk pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!