Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen volt a legrosszabb randid?

Milyen volt a legrosszabb randid?

Figyelt kérdés
azon kívül hogy rossz, mi történt, miért volt rossz, volt-e utána még tali.
2014. ápr. 29. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Eljött beszélgettünk,meglátott egy páwát,kikéreckedet wcre,de nem oda ment hanem elment a páwával
2014. ápr. 29. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem ált fel neki xd azóta mindig elmosolyodok amikor meglátom :D
2014. ápr. 29. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Külföldi volt, de itt élt, nem beszélt tökéletesen magyarul. Ha valamire rákérdeztem, ami gyanús volt nekem, mert éreztem, hogy kamuzik, akkor rögtön nem érette, hogy mit mondok, pont azt a szót nem ismerte mindig :) Megkérdeztem pl. 2x hogy mit dolgozik, 2 különböző választ kaptam, rákérdeztem, de azt már pont nem érezte :)

Nem találkoztam vele többet.

2014. ápr. 29. 20:37
 4/9 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
100%

A csaj végig a telefonját nyomkodta és még csak fel se nézett. Mikor bemutatkoztam, annyit válaszolt, hogy "aha" (utcabeli, erre jött épp, mikor elhívtam, aztán akkor paraszt módjára elfelejtettem megmondani a nevem). Amikor megkérdeztem, hogy hívják, közölte, hogy "köszi, jól".

Nagyjából egy órát ültünk úgy egy padon, hogy én lestem a galambokat, ő meg a telefonját és úgy 10 percenként nyögött valamit, ha kérdeztem tőle.

Épp hétvégén találkoztam a csajjal, de még csak fel sem ismert. Pedig igazából értelmesnek tűnt..

2014. ápr. 29. 20:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Bár nagyon aranyos volt a lány, mégis a külseje kicsit taszító: rossz fogak elől, vastag szemöldök. A tali előtt csak sms és hívás volt, nem tudtam, hogy néz ki. Viszont néhány órával később a randi vége felé kezdtem megkedvelni, a kedvessége pedig szinte már hiányzik! 8 éve nem tudok róla semmit.

26/F

2014. ápr. 29. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
nem írnám le, a végén magára ismerne a kedves..
2014. ápr. 29. 21:07
 7/9 anonim ***** válasza:

2 éve megismerkedtem egy sráccal, aztán elhívott randizni. Nem volt semmi gond, elbeszélgettünk, jól éreztem magam. Aztán megbeszéltük a következő találkozót kb. 1 hét múlva,mert nekem el kellett utaznom. 1 hét múlva már úgy jöttem vissza Pestre, hogy "ez nem normális".

Konkrétan az alatt az idő alatt ő már a szeretleknél (!!!) tartott (telefonon beszéltünk). Pedig összesen együtt töltöttünk kb. 6 órát az egész életünkben.

Aztán találkoztam vele (akkor is hozott nekem ajándékot) és mondtam neki, hogy ez nem fog menni. És mintha szakítottam volna vele, még meg is könnyezte az egészet és tiszta depis lett.

Annyira kínos volt, de nem akartam bunkó lenni. Így visszagondolva inkább csak egy sms-t kellett volna küldenem.

Ja és ő 25 volt,én meg 23. Szóval még csak nem is tini volt...

2014. ápr. 29. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A csajnak full csatorna ízű volt a szája.

Nem is eröltettem

2014. ápr. 29. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem olyan volt, h facebookon bejelolt egy ismeretlen fiu. visszajeloltem. elkezdtunk beszelgetni. jofejnek tunt es a kepei is egesz jok voltak. 3het beszelgetes utan igent mondtam a talira. meg is beszeltuk mikor es hol. ott ert a meglepetes. kb fel fejjel alacsonyabb volt nalam. nem baj, gondoltam,egy probat meger.hat nem. olyan dolgojrol hazudott amirol tudtam az igazat es emellett olyan szajszaga volt,majdnem rosszul lettem. kb fel oraig tartott a tali es hirtelen "mennem kellett". utana meg uzenofalamra a kedvenc egyuttesem szamait rakosgatta ki (koztuk a szeretlek cimut vagy 3szor) nem tunt fel neki hogy nem reagalok ra es nem valaszolok az uzeneteire. vegul letiltottam. azota nem hallottam rola. :) 21\l
2014. ápr. 29. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!