Milyen napotok volt? Mi volt a legjobb, és mi volt a legrosszabb pillanata?
Nekem a legjobb: megnéztem egy filmet, ami nagyon-nagyon tetszett. +megtaláltam egy régi dalt, ami mély érzéseket váltott ki belőlem.
Legrosszabb: így estefele elkapott a magányosság érzése, és most magam alatt vagyok.
Sok minden jó nem történt, szóval nálam is ez dalos lesz. Épp nagyban kutakodtam a szekrényemen, amikor szembetalálkoztam egy régebbi cd-vel, ami azóta kb. 5 órája be van Loopolva.
Rossznak nem nevezném, de azért elég kellemetlen volt, hogy a Tesco közepén leszakadt a cipőm talpa...
Az egész napom rossz volt..már tegnap óta veszekszünk a legjobb fiú barátommal egy másik fiún aki nem fontos nekem de ő nem bízik bennem és hát tovább fokozódott a helyzet:/
nekem az egész hetem magányos volt:(
Legjobb,gitároztam egy kicsit,és elhatároztam,hogy megtanulok:D
Legrosszabb,lenézett a hátam mögöt egy olyan ember,akitől nem vártam volna.
A legrosszabb mikor kisírtam a szemem a régi emlékeimen rágódva.
Legjobb meg az ebéd, délután leveket írni az itteni barátaimnak meg most este aludni egy jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!