Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi volt az eddigi legjobb és legrosszabb szöveg amivel odamentek hozzátok ismerkedni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 26. 21:14
1/9 anonim válasza:
szorakozohelyen kiboritott egy pohar jeget elem, majd jol szettaposta azokat, es azt mondta, h "most, h mar megtortuk a jeget, baszunk?"
2/9 anonim válasza:
elso vagyok, csak lefelejtettem, h ez nalam a legrosszabb volt torony magasan.
4/9 kérdező140 válasza:
1 - es remélem leöntötted vagy megürötted a bunkó parasztot
6/9 A kérdező kommentje:
1.Ezt nem hiszem ekkora bunkó senki nem lehet :D
2015. júl. 26. 22:31
7/9 anonim válasza:
Strandon úsztam, amikor valaki odaszólt: "Takarodj ki a vízből, ismerkedni szeretnék!"
8/9 anonim válasza:
Egyszer itt valaki rám írt köszönés és minden egyéb duma nélkül egy kérdéssel, hogy "Szép vagy?" :'D Annyit írtam neki vissza, hogy ha ezzel akar becsajozni, nagyon béna szöveg, a kérdésre már csak azért se válaszoltam. Erre elkezd magyarázkodni, hogy biztosra akart menni, vannak jobb szövegei is... :D 17/L
9/9 anonim válasza:
A női nemnél jobban csak a női igent szeretem! Szerelmeskedünk?😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!