Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt életed legrosszabb randija? Mi történt/mi nem történt, mitől volt éppen az a legrosszabb?
semmiről nem tudtunk beszélgetni,kínos volt az egész.
45percig bírtuk egymás társaságában:D
azóta se tudom,h mi van vele.
#1-esnek
Az laza, hogy 5-en jöttek el randira...
ez mennyire szánalmas már :D
Olyannal én is találkoztam, amit az 5-ös leírt.
Írásban nagyon tudott beszélni, élőben meg alig akart megszólalni, én tartottam életben a beszélgetést. Később Skype-on is, 2 órás hívásban némán ült és bámult.
Ezek után hónapokig zaklatott telefonon, állandóan találkozni akart, holott többször is megmondtam neki szépen és csúnyán is, hogy hagyjon békén. Blokkoltam a hívásait, aztán közel 1 év után lekopott.
Elhívott egy elegáns kávézóba. Megjelent lestrapált mackónadrágban. A kávé mellé hoztak egy pohár vizet is, visszavitette a pincérrel, mondván ő ilyet nem rendelt (nem is, de normális helyeken mindig hoznak). Fizetéskor a pincér hozta a kis könyvecskét, majd menni akart - ő szólt hogy várjon és megnézte a számlát, ezután forintra pontosan leszámolta a pincér kezébe a pénzt. Én meg égtem, mint a rongy.
Ezek után közölte hogy kivett egy szobát egy szállodában és menjek fel vele.
Valahogy az egész nagyon bizarr és megalázó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!