Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik volt életed legrosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik volt életed legrosszabb randija? Mi történt/mi nem történt, mitől volt éppen az a legrosszabb?

Figyelt kérdés

2015. febr. 26. 19:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Az első randin az első kérdésre válaszként a betegségemet kellett részletezni. Köpni-nyelni nem tudtam.
2015. febr. 26. 20:49
 12/20 anonim ***** válasza:
97%

Hát jó, leírom. Felutaztam Pestre (3,5 óra)nagyjából azért, hogy végigjárhassam a kisboltokat, mert ő energia italos dobozokat gyűjt és hátha van vmi új valahol, végigjárjak 2 plázát a nagy semmiért mert nem shoppingolni készültem, a telenor előtt üljek a padon, a margitszigeten leüljünk a legelső padra, majd az út szélén üljünk egy betontömbön és nézzük ahogy mennek az autók. Jaa ültünk még a városligetben is délelőtt egy fél órát, ahol megreggelizett. Aztán délután a keleti pályaudvar előtt is ültünk, mert én hülye megvettem reggel oda-vissza a jegyeket helyjeggyel együtt, így nem tudtam előbb hazamenni. Amikor reggel mondtam, hogy menjünk az állatkertbe, mert az egész napos program, nem unatkoznánk, arra a válasz az volt, hogy nem gondolom, hogy ő egész nap majmokat fog szagolni...

Amikor említettem, hogy gondoltam csinálunk is vmit, beülünk vhova, akkor még én voltam a bunkó, és túl nagyok az elvárásaim. És ha elvárom tőle, hogy ő szervezze meg a programot, az olyan mintha azt akarnám, hogy vigyen el hawaii-ra. Pedig csak annyi lett volna, hogy igyunk meg vmit, vagy együnk egy fagyit. Ráadásul nem meghívatni akartam volna magam. Azt is megkaptam, hogy más örült volna ennek a programnak... Végül még hazavonatoztam 3,5 órát, aztán a helyi járattal majdnem 1 órát, szóval kb. 8 órát utaztam ezért a "szuper" napért.

2015. febr. 26. 21:07
 13/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ez tényleg elég szörnyűnek hangzik!
2015. febr. 26. 21:15
 14/20 Koaxk Ábel ***** válasza:
94%

Ámulva olvasom, hogy ennyire retardált emberek vannak.

Én már azon jót röhögtem mikor a párom mesélte, hogy volt olyan srác aki anno egy aluljáróba vitte el randizni, azt hittem nincs ennél lejjebb, de ahogy olvasom a sztorikat van. :D

2015. febr. 26. 21:17
 15/20 anonim ***** válasza:
92%
Srác egész helyesen nézett ki képeken, írásban határozott volt, élőben kevésbé, vasággyal volt vagy 40 kg és keskenyebb válla volt, mint nekem. Ennek ellenére nem vokt rossz a beszélgetés, de mikor első pillanattól fogva tudod, hogy na ő nagyon nem, az kínos, ha még egy óráig tart a randi.
2015. febr. 26. 23:34
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
Hasonló élményem volt nekem is: a srácról a portréin nem derült ki, hogy púpos, csak élőben. Szintén kellemetlen volt.
2015. febr. 27. 20:11
 17/20 anonim ***** válasza:
74%
nem oda mentünk ahova beszéltük és nem lehetett intim környezetben beszélgetni. Ez normál dolog ha nem tetszel a másiknak. Amúgy elég nagy parasztság
2015. febr. 27. 20:13
 18/20 anonim ***** válasza:
96%

Volt egy srác, aki neten nagyon tolta a dumát, élőben mindig csak futólag találkoztunk, szóval nem tudtam, milyen valójában. :D

Elmentünk moziba, együtt utaztunk oda egy órát és vissza is egy órát, és nem viccelek, egyetlen egy szót sem szóltunk. 2 óra utazás, 0 beszéd. A moziban se beszélgettünk nyilván, mert ment a film. Az egész randin túloznék, ha azt mondanám, hogy 10-10 szó elhangzott, pedig egész délutános program volt. :D

De ez még semmi, a végén lesmárolt, mintha egy annyira jó randi lett volna, majd a "csók" (ami amúgy borzalmas volt :D) után egy "na sziá"-t odadobva sietve lelépett. :D Én meg álltam döbbenten, hogy ez mi a fene volt...

Hát igen, nem ő lett a Nagy Ő. :D

De volt már olyan randim is, amin fel-alá villamosoztunk, mert hőség volt és nem volt pénzünk beülni sehova. De az előbbinél még ez is jobb volt! :D

2015. máj. 3. 16:09
 19/20 anonim ***** válasza:
86%
Neten ismerkedtünk meg és nem cseréltünk képet. Nem is tudom miért nem. Annyira jó szövege volt, gondoltam egy tuti pasihoz van szerencsém. Megbeszéltük a randit és nagyon vártam. Szombati nap volt, nagy reményekkel indultam el. Egy térre beszéltük meg a randit. Megláttam egy srácot és erős fohászkodásba kezdtem, hogy csak ne ő legyen. Sajnos nem volt szerencsém ő volt a páciens. Nem vagyok rasszista, de meg sem fordult a fejemben, hogy roma. Persze vannak normális romák, de ez nem az a fajta srác volt. Az öltözékétől rosszul voltam. Egy nagyon szexi susogós nadrág volt rajta bakanccsal. Gondoltam nem leszek bunkó, mert tudtam, hogy vidékről jött, kedélyesen elcsevegek és közlöm, hogy sajnos halaszthatatlan dolgom akadt. Odaléptem, ő megszólalt és a helyzet még tragikusabb lett. Sétáltunk egyet és alig vártam, hogy lerázzam. Sajnos ő velem ellentétben úgy gondolta, hogy mi majd tényleg egy pár leszünk. Mikor próbáltam elköszönni ő úgy gondolta, hogy megcsókol. Na itt tényleg végem volt.... Sikerült megúsznom. Egy ideig még írogatott, aztán szerencsére felfogta, hogy nem ő álmaim pasija.
2015. júl. 1. 21:29
 20/20 anonim ***** válasza:
97%
Egy srác az első randin szerelmet vallott nekem, az anyja meg épp azelőtt a teázó előtt sétált el, ahol voltunk és behívta őt hozzánk, hogy ismerjen meg, milyen fantasztikus vagyok.Közben ők ketten megbeszélték, hogy milyen jó lesz,hogy majd megyünk együtt Balatonra a nyáron,élvezni fogom,van ott nyaralójuk. És hogy milyen boldog,mert a Gáborka végre megtalálta a párját. 4 óra után szabadultam onnan. Mire hazaértem a facebookomon 6 szerelmes szám lett átküldve. Utána még zaklatott vagy 3 hónapig, eljött a koliba, leveleket hagyott, hogy bocsássak meg neki és, hogy kezdjük újra(MIT??:D)....nem....sajnos nem kamu,nem vicc, ez megtörtént.:D Ma már csak röhögök rajta, de akkor nagyon rosszul éreztem magam:D
2015. júl. 1. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!