Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt életed legrosszabb randija? Mi történt/mi nem történt, mitől volt éppen az a legrosszabb?
Hát jó, leírom. Felutaztam Pestre (3,5 óra)nagyjából azért, hogy végigjárhassam a kisboltokat, mert ő energia italos dobozokat gyűjt és hátha van vmi új valahol, végigjárjak 2 plázát a nagy semmiért mert nem shoppingolni készültem, a telenor előtt üljek a padon, a margitszigeten leüljünk a legelső padra, majd az út szélén üljünk egy betontömbön és nézzük ahogy mennek az autók. Jaa ültünk még a városligetben is délelőtt egy fél órát, ahol megreggelizett. Aztán délután a keleti pályaudvar előtt is ültünk, mert én hülye megvettem reggel oda-vissza a jegyeket helyjeggyel együtt, így nem tudtam előbb hazamenni. Amikor reggel mondtam, hogy menjünk az állatkertbe, mert az egész napos program, nem unatkoznánk, arra a válasz az volt, hogy nem gondolom, hogy ő egész nap majmokat fog szagolni...
Amikor említettem, hogy gondoltam csinálunk is vmit, beülünk vhova, akkor még én voltam a bunkó, és túl nagyok az elvárásaim. És ha elvárom tőle, hogy ő szervezze meg a programot, az olyan mintha azt akarnám, hogy vigyen el hawaii-ra. Pedig csak annyi lett volna, hogy igyunk meg vmit, vagy együnk egy fagyit. Ráadásul nem meghívatni akartam volna magam. Azt is megkaptam, hogy más örült volna ennek a programnak... Végül még hazavonatoztam 3,5 órát, aztán a helyi járattal majdnem 1 órát, szóval kb. 8 órát utaztam ezért a "szuper" napért.
Ámulva olvasom, hogy ennyire retardált emberek vannak.
Én már azon jót röhögtem mikor a párom mesélte, hogy volt olyan srác aki anno egy aluljáróba vitte el randizni, azt hittem nincs ennél lejjebb, de ahogy olvasom a sztorikat van. :D
Volt egy srác, aki neten nagyon tolta a dumát, élőben mindig csak futólag találkoztunk, szóval nem tudtam, milyen valójában. :D
Elmentünk moziba, együtt utaztunk oda egy órát és vissza is egy órát, és nem viccelek, egyetlen egy szót sem szóltunk. 2 óra utazás, 0 beszéd. A moziban se beszélgettünk nyilván, mert ment a film. Az egész randin túloznék, ha azt mondanám, hogy 10-10 szó elhangzott, pedig egész délutános program volt. :D
De ez még semmi, a végén lesmárolt, mintha egy annyira jó randi lett volna, majd a "csók" (ami amúgy borzalmas volt :D) után egy "na sziá"-t odadobva sietve lelépett. :D Én meg álltam döbbenten, hogy ez mi a fene volt...
Hát igen, nem ő lett a Nagy Ő. :D
De volt már olyan randim is, amin fel-alá villamosoztunk, mert hőség volt és nem volt pénzünk beülni sehova. De az előbbinél még ez is jobb volt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!