Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én tartom bunkóságnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom bunkóságnak egy aktívtól, amikor azt mondja miattam lankad le orális szex közben a farka?

Figyelt kérdés
Néhány aktív tett már rám olyan megjegyzést, hogy lassan szopom vagy nem elég mélyen és ez neki nem elég izgató.
2017. jún. 15. 14:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
"Fárasztó szopni" :DD mintha valami sportág lenne, már bocsi de ha neked annyira fárasztó a szopás, tényleg szarul csinálsz valamit. :)
2017. jún. 17. 03:32
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az, ha valaki képtelen az erekcióra (impotens) nem egyenértékű azzal, hogy valakinek annyira unalmas a produkciód, hogy lelankad.
2017. jún. 17. 13:56
 23/29 A kérdező kommentje:

Lehet a fogalmazásmódomba belekötni, ettől még a pénisz nem elégséges merevsége betegség lesz.

[link]

És mivel a cikk is írja, hogy negyven éves kor felett minden második férfit érint, így ne haragudjatok, de nem veszem be, hogy az itteni válaszolók közül meg az összes eddigi szexpartnerem közül senkinek sincs potenciazavara.

2017. jún. 17. 14:08
 24/29 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értem senki se tudja most már az eddigi álláspontját védeni.
2017. jún. 18. 21:44
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak annyira irgalmatlanul buta vagy, hogy nem fogod fel amit mondanak neked. De legyen igazad, mindenki impotens, és a te szájtechnikád olyan jó, hogy a farkak is lelonkadnak a durcis 14-16 éves szádban.
2017. jún. 21. 13:42
 26/29 A kérdező kommentje:

Légyszíves érveket hozzál.

Negyven éves kor felett a férfiak fele potenciazavarokkal küzd, forrással alátámasztottam. Miért helytelen ezután a következtetés, hogy a partnereim mondjuk öt százaléka a saját hibájából nem tudott elmenni?

2017. jún. 21. 13:58
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem elmenni nem tudtak, hanem nem is élvezték.
2017. jún. 22. 20:28
 28/29 A kérdező kommentje:
Igen, a potenciazavar miatti rossz szexet nem szokták az emberek élvezni.
2017. jún. 22. 22:39
 29/29 A kérdező kommentje:
De tudjátok mit? Nem érdekel. Hozzá vagyok szokva, hogy a férfiak minden hülyeséget kitalálnak, ha a férfiasságuk mond csődöt. A gyakorikérdések válaszolói meg nyújtották a megszokott hímsoviniszta színvonalt, beleértve a megszólaló nőket is.
2017. jún. 22. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!