Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passziv vagy aktív Melegek ti fizetnétek a szexért?
Ti mennyit fizetnétek egy incsiklandó gyantázott selymes szűk forró fiú ánuszért?Vagy egy meleg merev lüktető péniszért ami teli élvezi az ánuszotokat?
Mivel a mai világban már egyre többet hallanni pesten arról hogy hetero férfiak aktívkodnak fiúkat dugnak pénzért hogy tudják fizetni a albérletet és a egyetemet.
A Népligetben tavaly nyáron a saját szememel láttam hogy egy meleg pasi 25 ezret fizetett egy másiknak hogy szopjon tehát a passziv fizetett az aktívnak.
Őszintén 1 ft-ot sem.
Bár mostanában 1 másfél éve hanyagolom az ismerkedés bármilyen formáját,de anno amikor ismerkedtem egyáltalán nem volt gondom, arra gondolok ,h akit kinéztem magamnak és tetszett 90%-ban megkaptam 20 emberből talán 1 max 2 tő utasított vissza,szóval én ilyen szinten szerencsés vagyok mert helyes és vonzó vagyok és majdhogynem bárkit megkaphatok(nem önteltség csak a példák ezt igazolják)van aki biztos vevő az ilyesmire gondolom azok akiknek önértékelési problémái vannak vagy rondák illetve csak szimplán a tiltott gyümölcsre vágynak azaz hetero fiúra.Én nem ítélkezem senki felett sem ,de nekem nagyon nem jönnek be a kurvzós dolgok amikor hetero haverjaim is nagyba mesélik ,h dugtak kur*val valahogy én érzem cikisen a dolgot,h az életben képtelen önerőből vagy mi? De nem ítélem el akinek ez kell hajrá!
Ennyit biztosan nem fizetnék egy szopásért, semmilyen, még kölcsönös formában sem!
Még nem fizettem szexuális szolgáltatásért!
De ha fizetnék, akkor se ennyit! És mivel BI vagyok, a partner akár nő, akár férfi, nagyon a toppon kellene, hogy legyen, és kellőképpen fiatalnak is ahhoz, hogy a pénzemért nyúljak!
De van olyan akinek fizetnék, nem tagadom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!