Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom bunkóságnak egy aktívtól, amikor azt mondja miattam lankad le orális szex közben a farka?
Az attól függ hogy mondja. Egy dolgot minimum kétféleképpen lehet elmondani, barátságosan, amivel tudtodra adja hogy jobb lenne másképp csinálni, és lehet flegmán, bántóan mondani...
A bunkóság attól függ, neked hogy mondták..
Szerintem meg lehet érteni, ha nem úgy csinálod, hogy élvezze, akkor játssza el, hogy jó neki? Nyilván szólni fog, hogy csináld másképp. Nem felháborodni kéne, hanem odafigyelni arra, hogy élvezi a partnered, és úgy csinálni, ahogy neki jó.
Persze az is egy megoldás lenne, ha nem feküdnél össze akárkivel, hanem szereznél egy állandó partnert.
Heteroszexuális nő vagyok :) Szóval hidd el, teljesen megértem, hogy fárasztó szopni, tudom, milyen... Mégis odafigyelek a partneremre, csak akkor csinálom, amikor nekem is kedvem van hozzá, és ha a párom megjegyzi, hogy valamit nem csinálok jól, akkor változtatok.
Persze ha bunkó stílusban mondják ezt neked, akkor az más. De ha csak szimplán jelzik, hogy amit csinálsz, az nem kielégítő, akkor el kéne gondolkozni, hogy vagy csináld máshogy, vagy ha nem megy, akkor sehogy.
Na még egy egyéjszakázó kis hímr..nygó. Néhány aktív... Gondolom mennyi az a néhány aktív, minden este egy. Ne haragudj, de akinek van gyakorlata bőven szopásban attól elvárható, hogy rendesen csinálja. Az alkalmi partnereid nem arra számítanak, hogy majd bénázol velük.
Ja és ne lepődj meg ha egyszer tele lesz kiütésekkel a szád ha majd elkapsz valamit..
"párom megjegyzi, hogy valamit nem csinálok jól, akkor változtatok."
És ilyenkor nem gondolod kicsit viccesnek, hogy csak a te felelősséged merül fel? Például felmerülhetne benned, hogy a párodnak potenciaproblémái vannak, hiszen egészséges férfinek feláll, ha szopják. Talán ha harapdálják csak akkor mondanám én hogy nem élvezem.
Mi az hogy akkor bunkóság?
Ha az igazat mondja, akkor nem bunkóság.
Ha nem az igazat mondja, akkor bunkóság.
Szerinted ha valaki kimondja az igazat és nem hazudik, az bunkóság?
"Például felmerülhetne benned, hogy a párodnak potenciaproblémái vannak, hiszen egészséges férfinek feláll, ha szopják."
Persze, ha jól szopják. Ne haragudj, de én se izgulok fel attól, ha valaki szarul kényeztet. Az egészséges férfi sem úgy működik, hogy nonstop áll a farka és mindenféle, akár unalmas, vagy negatív ingerekre is jól reagál... A páromnak nincsen semmi ilyen jellegű problémája, és senkinek sem lesz attól, ha egyszer-kétszer jelzi, hogy egy picit máshogy szeretné. Nem arról van szó, hogy nem áll fel a farka, hanem arról, hogy mondjuk épp nem találom el magamtól a megfelelő tempót, vagy ilyesmit...
Kérdező, azon gondolkodtál már, hogy ha így állsz ehhez a problémakörhöz, akkor két lehetőség van:
- vagy az összes pasi, akivel dolgod van, potenciaproblémákkal küzd (érdekes, hogy így választasz partnert rendszeresen...)
- vagy esetleg te csinálsz valamit mérhetetlenül rosszul, ha mindenki panaszkodik rá.
Tudod, ez a tipikus esete annak, hogy ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!