Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg férfi csinálná egy olyan férfival aki még nem tudja, hogy probálja ki az orált férfival vagy sem?
Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 19:12
2/8 anonim válasza:
Igen, a melegek egy része csinalná
3/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert egyszer már kiprobáltam, de nem ment és most megint akarom.
Ez normális?
2017. jún. 10. 19:30
5/8 A kérdező kommentje:
sok 45
2017. jún. 10. 19:43
7/8 anonim válasza:
Szerintem igen. Miért nem ment amúgy?
8/8 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom.
Olyan furcsa érzés volt, hogy egy pasi farka van a számban ? - vagy nem is tudom.
Vagy csak a szitu?
De az volt a legfurcsább, hogy vissza gondolva rá nagyon ízgallmas volt és megint megteném és most már nem érdekelne a furcsa felállás, hogy én csinálom és nem nekem csinálja a barátnöm.
2017. jún. 10. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!