Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én tartom bunkóságnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom bunkóságnak egy aktívtól, amikor azt mondja miattam lankad le orális szex közben a farka?

Figyelt kérdés
Néhány aktív tett már rám olyan megjegyzést, hogy lassan szopom vagy nem elég mélyen és ez neki nem elég izgató.
2017. jún. 15. 14:46
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Nem csomó, a kérdésem is úgy kezdödött, hogy néhány.

"Persze, ha jól szopják. Ne haragudj, de én se izgulok fel attól, ha valaki szarul kényeztet. "

Nem haragszom, sajnállak. Én még soha nem tapasztaltam olyat, hogy nem kielégítő számomra mikor kielégítenek. Minden alkalommal élvezem sokszor meg is köszönöm.

2017. jún. 15. 15:25
 12/29 anonim ***** válasza:
80%

Minek tettél fel kérdést ha szerinted te mindent jól csinálsz és a másikban lehet csak a hiba?

Ezt olvasva nem érzed hogy lefejelnél legszívesebben egy tükröt?

2017. jún. 15. 15:30
 13/29 A kérdező kommentje:
Azért, hogy megtudjam a választ. Meg is tudtam. Valóban csak én gondolom bunkóságnak.
2017. jún. 15. 15:34
 14/29 anonim ***** válasza:
81%

Gagastar Milán, Te vagy az??? :D XD

https://www.youtube.com/watch?v=XNczpbsEh7o

2017. jún. 15. 18:05
 15/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk pont az ellenkezőjét mondom, így ez nagyon logikus következtetés volt.
2017. jún. 15. 19:46
 16/29 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is bunkóság. En ilyet nem mondanék soha.
2017. jún. 15. 21:02
 17/29 anonim ***** válasza:
82%
Ember, azért mert bénán szopsz (ha többen is mondták már nyílván így van) ne a másikat okold, nehogymár a pulcsi kösse meg a nagymamát...
2017. jún. 16. 20:18
 18/29 A kérdező kommentje:
Azt se tudod hány emberrel szexeltem.
2017. jún. 16. 23:14
 19/29 A kérdező kommentje:

De gondolom a párodat meg teljesen egészségesnek tartod annak ellenére, hogy "azt mondja gumiban ő neki nagyon rossz, alig érez valamit".

Egyébként meg lassan már úgy érzem tényleg csak én megyek jó irányba az autópályán. De meg is van rá az okom, miközben az impotenciát állítjátok be teljesen normálisnak.

2017. jún. 16. 23:22
 20/29 anonim ***** válasza:
85%

Jó ég de buta vagy.😃 Oda írtad, hogy "néhány aktív" ebből mi a problémád azzal, hogy többek is szoltak már? Nem ez történt? :D Vagy fogalom zavaros vagy és a néhány nálad 1 embert jelent? Meséld el érdekel.

Igen nyílván mindenki impotens, aki megjegyzést tett, biztos velük van a hiba nem veled. :D

2017. jún. 17. 03:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!