Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom bunkóságnak egy aktívtól, amikor azt mondja miattam lankad le orális szex közben a farka?
Nem csomó, a kérdésem is úgy kezdödött, hogy néhány.
"Persze, ha jól szopják. Ne haragudj, de én se izgulok fel attól, ha valaki szarul kényeztet. "
Nem haragszom, sajnállak. Én még soha nem tapasztaltam olyat, hogy nem kielégítő számomra mikor kielégítenek. Minden alkalommal élvezem sokszor meg is köszönöm.
Minek tettél fel kérdést ha szerinted te mindent jól csinálsz és a másikban lehet csak a hiba?
Ezt olvasva nem érzed hogy lefejelnél legszívesebben egy tükröt?
Gagastar Milán, Te vagy az??? :D XD
De gondolom a párodat meg teljesen egészségesnek tartod annak ellenére, hogy "azt mondja gumiban ő neki nagyon rossz, alig érez valamit".
Egyébként meg lassan már úgy érzem tényleg csak én megyek jó irányba az autópályán. De meg is van rá az okom, miközben az impotenciát állítjátok be teljesen normálisnak.
Jó ég de buta vagy.😃 Oda írtad, hogy "néhány aktív" ebből mi a problémád azzal, hogy többek is szoltak már? Nem ez történt? :D Vagy fogalom zavaros vagy és a néhány nálad 1 embert jelent? Meséld el érdekel.
Igen nyílván mindenki impotens, aki megjegyzést tett, biztos velük van a hiba nem veled. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!