Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, Megcsaltam a barátomat, hogyan magyarázzam az eltűnésem okát?
Megcsaltam a barátomat :( Van egy régebbi ismerősöm/meleg barátom akibe korábban szerelmes voltam, de már nem. A mostani páromat szeretem méghozzá szerelemből :( Viszont megcsókoltam azt legjobb barátomat és ha rajtam múlik akkor szex is lett volna, de ő akarta abba hagyni. Utána jöttem rà,hogy ez mekkora hiba volt és nem is értem miért akartam vele..amikor elképesztően boldog vagyok a párkapcsolatomban és nagyon szeretem a páromat :( annyira bűntudatom van. Napok óta lassan 1 hete,hogy ezen rágódom és görcsben van a gyomrom, nem merek a barátom szeme elé kerülni :( 8 napja nem láttuk egymàst és nem is mondtam neki hova megyek, miért nem alszom nàla. Szinte már együtt éltünk :( annyira megbántam mindent ;( nagyon félek,hogy szakítani fog velem vagy ordibál majd, vagy kiakad ràm,számonkér ;( nem akartam neki fájdalmat okozni, de nem merek elé állni és úgy csinàlni mintha nem történt volna semmi. Az eset óta egy barátomnál vagyok, most még maradhatok nàla, de beszállok a költségekbe :( a párom folyamatosan keres,hívogat, facebookon,viberen, smsben, elment a nővéremhez is, mert keresett nála, és felhívta a nevelő apámat is. :( De ő nem tud semmi, senkinek nem merem ezt megmondani :( nagyon szégyellem magamat ;( nem akarom elveszíteni a barátomat, nekem ő a mindenem. Annyit írtam a szerelmemnek,hogy egy barátomnál vagyok, most időre van szükségem. ;( azt hiszem megakar keresni, mert írt smst hogy ha nem veszem fel vele a kapcsolatot akkor is megtalál és most már mindenképp magyaràztot akar kapni és hogy nagyon dühös ;( most mi lesz ha elmondom neki,hogy megcsaltam? :( tényleg nagyon szeretem őt ;(
2 éve vagyunk kb együtt :( mit tanácsoltok? Hogyan mondjam meg neki mi volt..? Vagy hazudjak neki valamit? :(
Ma már kéne vele beszélnem legalább telefonon :( vagy vissza kéne mennem hozzá..nem tudom hogyan tovább ;((
23F/passzív
HA ő olyan, hogy egy csókon is kiborulna akkor inkább ne mondd el. HA ez neki beleférne, akkor mondd el, lesz belőle sértődés, meg sírásrívás, de legalább túl vagy rajta.
De egy csók nem nagy ügy. Úgy értem, OK, ha ő megcsalásnak veszi, úgy nagy ügy, de végül is több nem történt, nem mentetek tovább, és ha most észhez térsz ettől akkor a jövőben tudod, hogy kezeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!