Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyesen vagy üzenetben mondjam el neki, hogy megcsaltam?
Megcsaltam a barátomat két hete lassan egy buliban. Elmentünk a lakására és a pettingig eljutottunk. Ő kényeztetett orálisan én csak kézzel csináltam neki és csók, simogatások voltak. Ittam elég sokat, de nem akarok ezzel védekezni,hogy rendesen volt bennem már alkohol,azért vissza tudtam volna fogni magamat, de nem tudom miért mégis belementem és megtörténtek a dolgok.
Most először az 5 év alatt. 15 éves korom óta együtt vagyok a barátommal, ő két évvel idősebb nálam. Azóta együtt vagyunk és nagyon szeretem őt, nem csak ragaszkodom hozzá, de tényleg szeretem őt és még mindig kívánom,vágyok rá, szeretek vele lenni, minden rendben szokott lenni,a barátom is.
Amióta megcsaltam nem tudok tükörbe nézni és nem merem neki elmondani,hogy félreléptem, nagyon dühös lenne rám és összetörne. Nagyon érzékeny, nem szokta kimutatni, de talán érzékenyebb mint én és nem tudom,hogy erre hogy reagálna. Eddig nem mondtam el neki, de tegnapelőtt kaptam tőle egy pofont. Amióta megcsaltam keresem a kifogàsokat, nem volt szex és kerülöm őt, nem kezdeményezek, ha ő nem csókol meg én nem teszem, nem érintem meg. Ez feltűnő, mert előtte mindig én voltam az aki ölelgette és nagyon fontos a szex, "érintős" típusuak vagyunk és otthon sokszor elvàlaszhatatlanok voltunk, mindig kihasználtuk a lehetőséget. Legutóbb odáig eljutottunk,hogy megszabadultam a felsőmtöl és volt egy ideig csók és tapi kölcsönösen, aztán szóltam neki,hogy ez most nem fog menni mégsem, mert fàradt vagyok. Ez elég gyengére sikeredett és átlátszó lehettem, a barátom kérezés nélkül lekevert nekem egy pofont és rám kiabált. Az a helyzet,hogy tudja, látja, érzi,hogy felizgat nem arról van szó,hogy nem élvezném amit csinál. Nem is magában keresi a hibát. Kérdezte,hogy mi a bajom, miért nem érek hozzá, miért nem kezdeményezek, nem csókolom meg, és furcsán viselkedem vele, elhidegültem. Nem mertem neki megmondani,hogy mit csináltam, nagyon gyàva vagyok, meg amúgy simán kinézem belőle,hogy ott akkor agyonverne,ha megtudja,hogy megcsaltam.
A barátom szerintem gyanakodni kezdett és megkérdezte tegnap délután,hogy nem akarok-e közölni vele valamit, amiről eddig nem tudott. Nem válaszoltam neki, kértem,hogy hagyjon békén nincsen baj, csak kicsit kimerült vagyok mostanában meg ilyesmi. Elmentem zuhanyozni, bejött utánam a fürdőbe és arra kért,hogy legyek vele őszínte, mert legyen szó bármiről vele megoszthatom, aggódik, nem érti mi a baj, de van neki egy rossz sejtése is. Kérdeztem,hogy mire gondol? Azt mondta inkább nem szeretné kimondani mi a tippje. Tudom,hogy tudja, szinte át döfött a tekintetével, úgy nézett rám mintha megakarna ölni, vagy megakarna ijeszteni. Nagyon haragszik, ma reggel arra kért cuccoljak ki a kanapéra, nem akar kísértésbe esni. Azthittem a szexre gondol és viccelődtem vele, nem gondoltam,hogy komolyan gondolja. Erre hozzám vágja,hogy nem éppen arra gondolt,hogy megdugna,hanem,hogy éjjel a nyakamra fonódnának az ujjai. Hát eléggé bevagyok sz"""va tőle és félek,hogy tombolni fog. Tudom,tudom,hogy sejti :( Nem merem elmondani, nagyon félek tőle, nem a fizikai bántalmazástól tartok, nem okozna bennem kárt, de nem szeretném ha szakítana velem, elküldene a p"""ba és kiborulna. Higgadtan kéne megbeszélnünk, de ez szinte lehetetlen lesz.
Azon gondolkodtam,hogy üzenetben írom meg neki, egy hosszú levélben,hogy mit tettem, aztán személyesen bocsánatot kérek tőle. Nagyon rossz így minden egyes nap. :( Mindenképp vele szeretnék maradni, szeretem őt.
Szerintetek mit csináljak? Tudom,hogy bűnös vagyok,nincs mentség arra amit csináltam, gyàva vagyok, de tartok a barátomtól. Már nem tudom elképzelni nélküle az életemet.
F
Várj csak, úgy érted, hogy valahogyan a tudomására hoznád, bocsánatot kérnél, és akkor folytatnátok?
Mondjuk, hogy nem verne meg, de gondolod, hogy menne tovább köztetek a kapcsolat?
Személyesen, és mondd el, hogy mennyire nagyon bánod az egészet. A leírtakból nem garantálom hogy megbocsájt, de ha ennyire nem tudsz hazudni, akkor muszáj elmondanod, mielőtt megbolondulsz. Neki pedig a bizonytalanságnál nincs rosszabb.
Amúgy ha egy ilyen agresszív valaki, akkor én a helyedben az egész kapcsolatom elgondolkodnék. Engem csak egyszer kéne hogy megüssön a párom, mennék is el... Ez nem normális. Te pedig csak rettegsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!