Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, Megcsaltam a barátomat, hogyan magyarázzam az eltűnésem okát?
Megcsaltam a barátomat :( Van egy régebbi ismerősöm/meleg barátom akibe korábban szerelmes voltam, de már nem. A mostani páromat szeretem méghozzá szerelemből :( Viszont megcsókoltam azt legjobb barátomat és ha rajtam múlik akkor szex is lett volna, de ő akarta abba hagyni. Utána jöttem rà,hogy ez mekkora hiba volt és nem is értem miért akartam vele..amikor elképesztően boldog vagyok a párkapcsolatomban és nagyon szeretem a páromat :( annyira bűntudatom van. Napok óta lassan 1 hete,hogy ezen rágódom és görcsben van a gyomrom, nem merek a barátom szeme elé kerülni :( 8 napja nem láttuk egymàst és nem is mondtam neki hova megyek, miért nem alszom nàla. Szinte már együtt éltünk :( annyira megbántam mindent ;( nagyon félek,hogy szakítani fog velem vagy ordibál majd, vagy kiakad ràm,számonkér ;( nem akartam neki fájdalmat okozni, de nem merek elé állni és úgy csinàlni mintha nem történt volna semmi. Az eset óta egy barátomnál vagyok, most még maradhatok nàla, de beszállok a költségekbe :( a párom folyamatosan keres,hívogat, facebookon,viberen, smsben, elment a nővéremhez is, mert keresett nála, és felhívta a nevelő apámat is. :( De ő nem tud semmi, senkinek nem merem ezt megmondani :( nagyon szégyellem magamat ;( nem akarom elveszíteni a barátomat, nekem ő a mindenem. Annyit írtam a szerelmemnek,hogy egy barátomnál vagyok, most időre van szükségem. ;( azt hiszem megakar keresni, mert írt smst hogy ha nem veszem fel vele a kapcsolatot akkor is megtalál és most már mindenképp magyaràztot akar kapni és hogy nagyon dühös ;( most mi lesz ha elmondom neki,hogy megcsaltam? :( tényleg nagyon szeretem őt ;(
2 éve vagyunk kb együtt :( mit tanácsoltok? Hogyan mondjam meg neki mi volt..? Vagy hazudjak neki valamit? :(
Ma már kéne vele beszélnem legalább telefonon :( vagy vissza kéne mennem hozzá..nem tudom hogyan tovább ;((
23F/passzív
Egyszer azt irod hazudni kene inkabb aztan ha valaki olyat javasol h ferditsd kicsit az igazsagot akkor meg rogton h ah te nemakarsz ferditeni...fejezd be a nyafogast es legy ferfi, ha vol eleg ver a f@rkadban h megcsald akkor ahoz is legyen eleg ver a pucádban h elealsz es elmondod az igazat
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!