Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Segítség, Megcsaltam a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, Megcsaltam a barátomat, hogyan magyarázzam az eltűnésem okát?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a barátomat :( Van egy régebbi ismerősöm/meleg barátom akibe korábban szerelmes voltam, de már nem. A mostani páromat szeretem méghozzá szerelemből :( Viszont megcsókoltam azt legjobb barátomat és ha rajtam múlik akkor szex is lett volna, de ő akarta abba hagyni. Utána jöttem rà,hogy ez mekkora hiba volt és nem is értem miért akartam vele..amikor elképesztően boldog vagyok a párkapcsolatomban és nagyon szeretem a páromat :( annyira bűntudatom van. Napok óta lassan 1 hete,hogy ezen rágódom és görcsben van a gyomrom, nem merek a barátom szeme elé kerülni :( 8 napja nem láttuk egymàst és nem is mondtam neki hova megyek, miért nem alszom nàla. Szinte már együtt éltünk :( annyira megbántam mindent ;( nagyon félek,hogy szakítani fog velem vagy ordibál majd, vagy kiakad ràm,számonkér ;( nem akartam neki fájdalmat okozni, de nem merek elé állni és úgy csinàlni mintha nem történt volna semmi. Az eset óta egy barátomnál vagyok, most még maradhatok nàla, de beszállok a költségekbe :( a párom folyamatosan keres,hívogat, facebookon,viberen, smsben, elment a nővéremhez is, mert keresett nála, és felhívta a nevelő apámat is. :( De ő nem tud semmi, senkinek nem merem ezt megmondani :( nagyon szégyellem magamat ;( nem akarom elveszíteni a barátomat, nekem ő a mindenem. Annyit írtam a szerelmemnek,hogy egy barátomnál vagyok, most időre van szükségem. ;( azt hiszem megakar keresni, mert írt smst hogy ha nem veszem fel vele a kapcsolatot akkor is megtalál és most már mindenképp magyaràztot akar kapni és hogy nagyon dühös ;( most mi lesz ha elmondom neki,hogy megcsaltam? :( tényleg nagyon szeretem őt ;(

2 éve vagyunk kb együtt :( mit tanácsoltok? Hogyan mondjam meg neki mi volt..? Vagy hazudjak neki valamit? :(

Ma már kéne vele beszélnem legalább telefonon :( vagy vissza kéne mennem hozzá..nem tudom hogyan tovább ;((

23F/passzív

2017. jún. 14. 20:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%
Ha nagyon szereted nem csaltad volna meg :)
2017. jún. 14. 21:29
 12/27 A kérdező kommentje:
De nagyon szeretem :(
2017. jún. 14. 21:32
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, joga van tudni.
2017. jún. 14. 21:42
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer azt irod hazudni kene inkabb aztan ha valaki olyat javasol h ferditsd kicsit az igazsagot akkor meg rogton h ah te nemakarsz ferditeni...fejezd be a nyafogast es legy ferfi, ha vol eleg ver a f@rkadban h megcsald akkor ahoz is legyen eleg ver a pucádban h elealsz es elmondod az igazat

...

2017. jún. 14. 22:08
 15/27 anonim ***** válasza:
81%
Ugyanmár... "csak" egy csók történt, nem mondom, hogy szép dolog, de ilyen miatt nemhiszem, hogy szakítani fog veled. Ha lefeküdtél volna vele én lapátra tennélek, de egy csókot megértenék, főleg azokután nem akadnék ki, hogy így eltűntél! Csak mondd meg neki.
2017. jún. 14. 22:13
 16/27 A kérdező kommentje:
Úgy értem ferdíteni nem akarok csak valami olyan hazugságot ami nem kapcsolódik a megcsaláshoz. :( most készülödök hozzá :( útközben kitalálom mi legyen ;(
2017. jún. 14. 22:13
 17/27 anonim ***** válasza:
55%
Azt tanácsolom, hogy NE MONDD EL NEKI hogy kicsit megcsaltad. Nem kell igazmondó juhászt játszani. Viszont hívd fel most és mondd el hogy magad alatt voltál.
2017. jún. 14. 22:17
 18/27 anonim ***** válasza:
97%
Ne biztasd már hogy hazudjon utolsó. A kèrdező meg úgy rinyál mint egy fürdős..... Ember legyèl már fèrfi....
2017. jún. 14. 22:31
 19/27 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele telefonon, nem sokára jön haza melóból a lakása előtt megvárom. Most fogunk beszélni, annyit mondott,hogy nála maradhatok estére úgy is szinte minden cuccom nála van. Nagyon megkönnyebült,hogy tudja moat várom őt. :( szóval akkor hazudjak? Nem mintha rajtatok múlna. Az én döntésem tudom :( gondolkodom :(
2017. jún. 14. 22:45
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem hazudtál, hidd el, emiatt nem fogtok szakítani, viszont ha évek múlva derül ki mert gyötröd magad lehet, hogy igen..
2017. jún. 15. 03:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!