Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk! Titeket zavar, ha egy fiú megnéz titeket az utcán?
Engem eléggé zavar,bosszant...
Nem szidom a melegeket,de nem szeretem az ilyen vicceket se ha rólam van szó,engem addig nem zavar,amíg nem tudok róla úgymond,vagy nem érint
(Nekem az a tapasztalatom, hogy a fiúk orientációtól teljesen függetlenül mindig lecsekkolják a szembejövőket az utcán, össze is mérik vele magukat, stb. Alap férfi viselkedés, tisztában lenni vele, hogy épp kik vannak a látóteredben, nincs-e ottan ellenség, vetélytárs...
Lányok szokták inkább magukba mélyedve észre se venni, ki mindenki van körülöttük, meg amúgy is előbb nézik meg a másik lány cipőjét, táskáját, mint a jóképű srácokat.)
Kérdésre válaszolva: tulajdonképpen nem bánnám. Inkább az szokott zavarni, hogy megijedek, nem-e fújta el hülyén a hajam a szél, tényleg ennyire gáz-e a sapkám, vagy lefosott a madár, és nem vettem észre, szóval nem-e azért néznek, mert épp nevetség tárgya lettem. Valahogy mindig ez villan be hirtelen. Vagy az, hogy esetleg ismerjük egymást valahonnan, és illene ráköszönnöm... Sajnos nincs a homlokára írva, mért nézett meg.
Volt már, hogy 1 srác le akart smárolni (részeg volt) félrelöktem szal nekem úgy bajom nincs a melegekkel csak engem hagyjanak békén. Amúgy kissé zavar mert általába úgy érzem h verekedés lesz belőle és nem szeretek ártani másoknak megfelelő ok nélkül.
20/F
a pasimat mindig megnézik a meleg srácok
van egy meleg haverom és ő is mindig mongya mennyire jó pasi és kár, hogy a lányokat szereti :b
a pasimat nem zavarja, sőt örül neki hogy a meleg srácoknak is bejön
néha még cukkolja is őket, pl volt hogy amikor itt volt a meleg barátom végigvonult boxerben :) csak néztünk mindketten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!