Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mekkora őszintén és mennyi idősek vagytok? Ki az akit nem zavar és hetero létére nyíltan mer beszélgetni meg nem zavarja a téma? Se a szex se a kiverés semmi? Mikor vertétek ki legelőször?
26 vagyok. 13.5-14 között van. Egyáltalán nem zavar. Nem igazán foglalkoztat ez a dolog, ez is elég mindenhez ami kell, meg van kezem, nyelvem is segítségnek :D
Először talán 14 évesen
21 és 18cm
de mióta betöltöttem a 14-et semmit sem nőtt. ott már ugyanakkora volt mint most.
38 vagyok, és sosem érdekelt ez a centizgetés. Egyszer kamaszként megmértem kíváncsiságból (talán 16 centi lehetett?), és többet eszembe sem jutott. Akivel lefeküdtem, azok nem panaszkodtak sosem, akkor kit érdekel egy szám?
Nem zavar a szex téma egy csöppet sem, bár lányokkal szívesebben beszélek erről.:)
Ja, és legelőször 13 évesen vertem ki.
25 vagyok es 18,5 cm
Sokaig frusztrált mert kicsinek lattam, es par honapja egy nem eppen jonak mondható külső inger harltasara elhataroztam magam h lemérem...olyan 12-13 ra tippeltem es minden egyejszakasnal szorongással kezdődött ...lesokkolt amit amit a vonalzon lattam :D de örültem neki
Sztem 12-13 évesen vertem ki először
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!