Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ffiak! Ovszer mennyire zavar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ffiak! Ovszer mennyire zavar titeket? Azzal is elvezheto a szex?

Figyelt kérdés
Nagyon tanacstalan vagyok. A parom azt akarja h szedjek tablettat es olvastam is h pasik kevesbe ereznek gumival?!mut tegyek?
2013. dec. 3. 22:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Ahogy nagyapám mondta: "Gumival szexelni nagyjából olyan, mint zokniban lábat mosni..."
2013. dec. 3. 22:32
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
egyáltalán nem zavart eddig sem(90-es évektől kezdve). a párod egy töketlen idióta
2013. dec. 3. 22:32
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez a te döntésed.

A tablettával tényleg jobb és olcsóbb, viszont lehetnek mellékhatásai a szervezetedre nézve.

2013. dec. 3. 22:33
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
ide fog írni az összes potenciazavaros, mennyire rossz érzés. ne sajnáld meg őket! fertőzések ellen tabletta nem jó. köttesse el magát a párod :D
2013. dec. 3. 22:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Anelkul meg konnyen ugy jar az ember mint amikor papucs nelkul tusol az uszodaban;)
2013. dec. 3. 22:35
 6/12 anonim ***** válasza:
hát tényleg sokkal drágább a gumi és valóban sokkal kevesebb inger ér titeket, ezért egy hosszú, megbízható kapcsolatban valóban tablettával szoktak védekezni.. ám vizsgáltasd ki magad mielőtt felírják neked és nem lesz baj.
2013. dec. 3. 22:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze valamivel jobb nélküle, de azért ne hidd azt, hogy gumival már olyan rossz lenne. Én mindig nagyon élveztem azzal is.
2013. dec. 3. 22:43
 8/12 DreamWeaver ***** válasza:
28%
Finoman fogalmazva, nem ugyanaz a kettő érzésben. :) A fogamzásgátló viszont komolyan felboríthatja az immunrendszered, különösen ha hosszú távon szeded. Ha először iratsz fel tablettát, a dokinak meg kell(ene) vizsgálnia Téged, mit bír a szervezeted és milyen tabletta passzol a Te hormonháztartásodhoz. Szerintem az egy kompromisszumos megoldás lehet, ha 3-4 havonta másmilyen gyógyszert iratsz fel, vagy váltogatjátok a tabit és a gumit. Három hónapig tabletta, aztán 3 hónapig gumi, amíg a szervezeted összeszedi magát. Így Neked is jó, a párodnak is. Nem mellesleg az orvosok is ezeket a tippeket ajánlják.
2013. dec. 4. 02:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz tablettát szedni, mondd neki, hogy szedjen ő.

Az én páromat egyáltalán nem zavarja az óvszer.

2013. dec. 4. 07:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Én sem nagyon akartam tablettát szedni, de a fiút nagyon zavarta az óvszer. Szerintem egy jól működő, normàlis kapcsolatban jobban jársz a fogamzàsgàtlóval!
2013. dec. 4. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!