Egy fiút ez zavar?
Addig szűz egy lány, amíg egy igazi, hús-vér, vértől duzzadó, kemény pénisz belé nem hatol.
Az, hogy ki vérzik és ki nem, sok mindentől függ (méretek, izgalmi állapot stb.)
Ne szórakozz már, ha érett pasival fekszel le, felfogja, hogy van akinek korábban elszakad a szűzhártyája - ergo nem vérez. Vagy netán még nem szakadt el, de akkor sem vérez. A fájdalom kérdése is tejesen relatív. Van akinek fáj, van akinek nem.
De had feltételezzem már, hogy ha lefekszel egy pasival, akkor ő bízik benned, hogy igazat mondasz, ha azt mondod: nem voltál még férfival. - Tehát szűz vagy.
:D én lány vagyok valljuk be, de ha bízik benned elhiszi hogy nem voltál még fiúval, már ha zavarná esetleg ha nem lennél szűz,nem tudom. amúgy meg attól még mint ahogy írtad is, nem voltál fiúval akkor szűz vagy, tök min1 hogy van-e szűzhártyád vagy sincs.
am meg a szűzhártya átszakadása miatt vérzünk,szóval nem hiszem hogy fogsz, de attól még fájhat, hiszen a hüvelyed még semennyire nincs kitágulva (belül a fala)
Én eltökéltem, hogy szűz lányt veszek feleségül majd. DE! Tisztában vagyok vele, hogy elszakadhat másként. Meg van aki nem is vérzik, vagy át sem szakad neki, mert mondjuk akkora rajta a lyuk. Nem megsebezni akarom majd az illetőt, se nem fájdalmat okozni és végképp nem véreztetni. Ha azzal jár, hát egyszer elmegy, de akinek ez számít, az elég beteg szerintem.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!