Miért vagyok zavarba akkor is, ha nem tetszik az illető?
szerintem biztos! nincs más magyarázat. :)
továbbra is azt mondom, hogy tetszik neked az illető
Azon kívül hogy félsz magadnak bevallani, attól is félsz hogy mások mit gondolnak majd, meg ő mit gondol rólad, meg fiatal is vagy szerintem és nem tudod.
Bár mondjuk úgy magyarázok most én neked hogy én se tudom mi az a szerelem, és még nőm se volt 20 éves létemre :D
Köszi az eddigi válaszokat!
5-ös válaszoló! Én is ilyen vagyok, nagyon utálom ezt a dolgot magamban :( Én is mindenkitől zavarba jövök. Ez történt ennél a fiúnál is. Csak az volt az egészben a rossz, hogy páran látták, hogy mennyire zavarba jöttem és elterjedt a "hír", hogy én szerelmes vagyok abba a fiúba. És most, hogy tudom, h ezt gondolják rólam, még jobban zavarba jövök tőle, főleg, hogy úgy érzem, ha szóba állunk egymással, mindenki a reakcióimat figyeli. És ez egy ideje már így van és azt is megtudtam, hogy ez a fiú is azt hiszi, hogy igaz ez a hír. Ezért ő is jobban figyeli a reakcióimat...tudom, hogy e az én hülyeségem, de valahogy nem tudok belőle kikeveredni :( Nem tudom, hogy mit csináljak, hogy ez a zavar elmúljon.
Eszembe jutott nekem is, hogy lehet, h tényleg tetszik és azért nem tudok nyugton maradni, ha hozzám szól, de nem hiszem, hogy ez van. "Kielemeztem" és egyáltalán nem olyan fiú, akik nekem tetszeni szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!