Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vagyok zavarba akkor...

Miért vagyok zavarba akkor is, ha nem tetszik az illető?

Figyelt kérdés
Milyen okai lehetnek ennek?

2013. szept. 28. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mégis tetszik :D
2013. szept. 28. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
csak félsz magadnak bevallani! (neki meg a büdös életbe nem mondanád el) :D
2013. szept. 28. 22:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Biztos? Más magyarázat nincs erre? Ha arra gondolok, hogy megölel, megfogja a kezem, megcsókol, inkább taszít mint felizgat. Mikor beszélgetek vele vagy nézem a fényképeken semmilyen vonzalmat, bizsergést nem érzek...
2013. szept. 28. 23:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem biztos! nincs más magyarázat. :)

továbbra is azt mondom, hogy tetszik neked az illető

Azon kívül hogy félsz magadnak bevallani, attól is félsz hogy mások mit gondolnak majd, meg ő mit gondol rólad, meg fiatal is vagy szerintem és nem tudod.

Bár mondjuk úgy magyarázok most én neked hogy én se tudom mi az a szerelem, és még nőm se volt 20 éves létemre :D

2013. szept. 29. 01:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy tetszik, nekem akármilyen srác bókol, vagy mosolyog zavarba jövök, elpirulok, minden bajom lesz, akkor is, ha egyeltalán nem az esetem az illető. Ez lehet a fiúnak félrevezető is, de nem tehetek róla, nem tudok mit csinálni, ilyen vagyok és kész, nem szánt szándékkal szórakozok olyanna, aki egyébként nem érdekel semennyire sem. Engem szerintem a tudat hoz zavarba, hogy tetszek valakinek.
2013. szept. 29. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:
utolsó, te most azt hiszed hogy aki bókol annak tetszel? o.O
2013. szept. 29. 23:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, azt hiszem, mert általában annak szoktak bókolni, aki tetszik nekik... Egy írtó ronda nőnek, akihez semennyire nem vonzódnak senki nem szokott bókolni... Bár nálad lehet másképp működnek a dolgok, de én a normál esetekre gondoltam.
2013. szept. 30. 14:03
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

5-ös válaszoló! Én is ilyen vagyok, nagyon utálom ezt a dolgot magamban :( Én is mindenkitől zavarba jövök. Ez történt ennél a fiúnál is. Csak az volt az egészben a rossz, hogy páran látták, hogy mennyire zavarba jöttem és elterjedt a "hír", hogy én szerelmes vagyok abba a fiúba. És most, hogy tudom, h ezt gondolják rólam, még jobban zavarba jövök tőle, főleg, hogy úgy érzem, ha szóba állunk egymással, mindenki a reakcióimat figyeli. És ez egy ideje már így van és azt is megtudtam, hogy ez a fiú is azt hiszi, hogy igaz ez a hír. Ezért ő is jobban figyeli a reakcióimat...tudom, hogy e az én hülyeségem, de valahogy nem tudok belőle kikeveredni :( Nem tudom, hogy mit csináljak, hogy ez a zavar elmúljon.

Eszembe jutott nekem is, hogy lehet, h tényleg tetszik és azért nem tudok nyugton maradni, ha hozzám szól, de nem hiszem, hogy ez van. "Kielemeztem" és egyáltalán nem olyan fiú, akik nekem tetszeni szoktak.

2013. okt. 1. 15:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezek szerint akkor mégis tetszik.Hát ez van...
2014. ápr. 8. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!