Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavar, ha a lepedő foltos lesz szex után?

Figyelt kérdés
Engem nagyon idegesít, ha a lepedő váladékos lesz, mert vagy a barátom csepegteti el vagy kifolyik belőlem, ha belém élvez, és nem szeretek azonnal menni a mosdóba kimosakodni, mert van hogy még folytatni szeretnénk v. csak jó egy darabig még pihenni a karjaiban. Én sokszor törölközőt teszek az ágyra, a fenekünk alá, de a barátomat ez zavarja. Mert sokszor spontán szeretne szeretkezni, előkészületek nélkül. De én nem tudok az ondós lepedőn utána aludni. A törölközőt könnyen kiszedjük magunk alól, jobb lenne, ha lepedőt cserélnénk az éjszaka közepén. Nem értem miért zavarja ennyire, inkább feküdne az ondós lepedőn. Nektek nincs ilyen problémátok? Ti hogy oldjátok meg?
2013. dec. 3. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Én leszarom,mármint nem a lepedőt.
2013. dec. 3. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Akkor a törülközőt tartsátok az ágy közelében, vagy akasszátok fel mellé, vagy rakjátok oda. Nem tudom ezzel mi a probléma...
2013. dec. 3. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor húzzatok rá egy másikat egy vastagabbat, és utána kiveszitek magatok alól, aztán máris ott a tiszta. De ugye szex közben nem ezen agyalsz végig? :-O Mennyi idősek vagytok?
2013. dec. 3. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Nimcs ilyen gondom, óvszert használunk.
2013. dec. 3. 21:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Én 25, barátom 26. És szex közben nem agyalok ilyesmiken, csak utána zavar, ha a foltos lepedőn kell aludnom. Más lányokat, fiúkat ez nem szokta zavarni?
2013. dec. 3. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Tedd a törülközőt a párna alá és meg van oldva... ha kell előveszed, ha már ennyire probléma. :D
2013. dec. 3. 21:27
 7/8 anonim válasza:

Mi is általában óvszert használunk, mert nem tudom elviselni, hogy utána nedves és hideg alattam a lepedő.. mi latex lepedőn gondolkodunk.. ráhúzni egy sima gumis textillepedőt, hogy ne legyen hideg alvásnál, ha meg szeretkezünk, csak le kell róla kapni és ott a latex.. nem tudom milyen lenne, mert még nem próbáltuk, csak tervben van.. szerintetek hülyeség a 2lepedő?

L/18

2014. dec. 10. 22:13
 8/8 anonim válasza:

Mivel a latexet egyszerűen lehet tisztítani, szerintem így praktikusabb..

7.kommentelő

2014. dec. 10. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!