Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mekkora őszintén és mennyi idősek vagytok? Ki az akit nem zavar és hetero létére nyíltan mer beszélgetni meg nem zavarja a téma? Se a szex se a kiverés semmi? Mikor vertétek ki legelőször?
17 cm körül van, 42 vagyok. 12 évesen vertem ki először, rögtön kétszer is, kora délután és aztán este, olyan jó volt. Sok spermám volt már akkor is.
Nincs gondom a méretemmel, a nők vagy teljesen okés közepesnek (ők valszeg a nagy méretet preferálók) vagy nagynak szokták minősíteni (ők az átlagos vagy szűk puncisok). Ebben mondjuk az is szerepet játszik, hogy a makkom nagy és a heréim is.
Nekem állva 16-16.5 cm. 15 vagyok.
Engem nem zavar :)
Én nagyon fiatalon, óvodában vertem ki először, nem tudtam mi az csak azt hogy nagyon jó :)
19 éves vagyok 18 cm. Szivesen beszélek a szexről és ezzel kapcsolatos témákról kamaszkori és mostani dolgokról. A téma nem zavar sok érdekes dolgot lehet így megtudni.
12 éves voltam amikor először kivertem.
20 vagyok
18 as a méretem érdekel más fiuk hogy maszturbálnak szivesen beszélgetnék ilyenekről mással
Szia
Nekem 17cm hosszú(talán kicsit felette)
és 4,5cm vastag (13,5cm kerület)
én elégedett vagyok a méretemmel és szívesen beszélek ilysn témáról is
9 éves voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!